Aflevering 6: Aflevering 6

Beschrijving van de aflevering:

Cagliostro realiseert zich dat Lucia Patrizia Durante niet chanteert maar de leden van het Phoenix-broederschap juist wil identificeren. Ze vermoedt dat Matteo Silvestrin, de eindredacteur van de krant waarvoor ze schrijft, een van de leden is. Terwijl Cagliostro Lucia volgt, wordt Vanessa benaderd door Federico, de man die met haar moeder bij een cafe werkt. Federico zegt dat hij ook een medium is. Hij vertelt Vanessa dat Cagliostro niet alleen bepaalt wanneer ze hem ziet: ze kan hem ook oproepen. Ze moet alleen weten hoe dat moet. Jonas wil koste wat kost wraak nemen op Rambelli en stormt de rechtszaal in om hem te vermoorden, maar een onverwacht rapport gooit roet in het eten. Het wapen waarmee Cagliostro is vermoord toont aan dat Rambelli onschuldig is en wijst in de richting van Piras. De zitting wordt geschorst. De volgende dag wordt Piras dood aangetroffen. Het lijkt op zelfmoord. Jamonte wil Anna arresteren als Piras handlanger, maar ze weet te ontsnappen. Geest Alessandro keert terug om Eleonora te kwellen. Vanessa verdedigt haar moeder door Cagliostro op te roepen. Intussen wordt Lucia aangevallen in een grot als ze iemand achtervolgt, en verdwijnt ze.

Show more Show less

Actors in episode:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Directors of episode:

Carmine Elia

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Jaar: 2017
La Porta Rossa

Beschrijving:

In een bedrijfsgebouw aan de rand van de stad neemt politiecommissaris Cagliostro (Lino Guanciale) de situatie in zich op: een man ligt dood op de vloer. In zijn hele carriere van tien jaar heeft hij nog nooit zoiets gezien. Want de dode is hijzelf, hij staart naar zijn eigen plaats delict. Een toekomstvisioen weerhoudt Cagliostro ervan deze wereld te verlaten, hij moet blijven om zijn moordenaar te vinden, want dat is de enige manier om het leven van zijn vrouw, Anna (Gabriella Pession), te redden. Met de hulp van Vanessa (Valentina Romani), een zeventienjarige die ontdekt dat ze helderziend is, begint Cagliostro aan zijn bijzondere onderzoek. Kan hij ontdekken wie zijn vrienden en wie zijn vijanden zijn voordat zijn visioen uitkomt, en tegelijkertijd de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt rechtzetten?

Show more Show less

Acteurs:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Rating:

12+

Regisseurs:

Carmine Elia

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905