Aflevering 7: Aflevering 7

Beschrijving van de aflevering:

De zoektocht naar Anna mislukt. Het rechercheteam dat wordt geleid door Jamonte tast in het duister. Anna, die zich schuilhoudt in Triëst, gaat zelf op onderzoek uit om te ontdekken wie haar en Piras erin heeft geluisd. Stella helpt haar en geeft haar een kopie van de brief die Piras heeft geschreven voordat hij vermoedelijk zelfmoord pleegde. Ineens ziet Anna in dat Piras zichzelf helemaal niet heeft omgebracht. Cagliostro en Vanessa verwerken wat ze hebben ontdekt over het Phoenix-broederschap. Vier van de leden leven nog, waaronder Silvestrin en Patrizia Durante. Dan zijn er nog twee die ze niet kennen. Dankzij Cagliostro slaagt Eleonora erin om geest Alessandro van zich af te schudden als hij door de rode deur stapt. Jonas raakt steeds verwarder. Hij ziet flitsen van zichzelf als jongeman. In een van de visioenen praat hij met de geest van Cagliostro. Met toestemming van Cagliostro overhandigt Vanessa belangrijk bewijsmateriaal aan Paoletto en Stella. Paoletto houdt zich bezig met Lucia terwijl Stella zich op Phoenix richt. Ze ontdekt dat er een schip was dat dezelfde naam voer dat in de jaren 80 werd gebruik voor illegale handel. Net als Paoletto Lucias lichaam vindt, ontdekt Cagliostro dat de kapitein van het schip iemand is die hij nooit zou hebben verdacht omdat hij zijn leven heeft veranderd: vader Giulio.

Show more Show less

Actors in episode:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Directors of episode:

Carmine Elia

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Jaar: 2017
La Porta Rossa

Beschrijving:

In een bedrijfsgebouw aan de rand van de stad neemt politiecommissaris Cagliostro (Lino Guanciale) de situatie in zich op: een man ligt dood op de vloer. In zijn hele carriere van tien jaar heeft hij nog nooit zoiets gezien. Want de dode is hijzelf, hij staart naar zijn eigen plaats delict. Een toekomstvisioen weerhoudt Cagliostro ervan deze wereld te verlaten, hij moet blijven om zijn moordenaar te vinden, want dat is de enige manier om het leven van zijn vrouw, Anna (Gabriella Pession), te redden. Met de hulp van Vanessa (Valentina Romani), een zeventienjarige die ontdekt dat ze helderziend is, begint Cagliostro aan zijn bijzondere onderzoek. Kan hij ontdekken wie zijn vrienden en wie zijn vijanden zijn voordat zijn visioen uitkomt, en tegelijkertijd de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt rechtzetten?

Show more Show less

Acteurs:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Rating:

12+

Regisseurs:

Carmine Elia

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905