Aflevering 8: Aflevering 8

Beschrijving van de aflevering:

Lucias dood komt hard aan bij Paoletto en hij richt zich samen met Stella op Phoenix. Vader Giulio geeft toe dat hij de kapitein van het schip was, maar ontkent dat hij iets te maken heeft met het criminele broederschap. Silvestrin voelt de politie in zijn nek hijgen en roept de overige leden van het broederschap bijeen. Anna is maar net ontkomen aan Jamonte en trekt in bij Caterina Lorenzi. Vanuit haar veilige schuilplaats gaat ze op zoek naar informatie over Caligaris, die het wapenrapport van de zaak Rambelli heeft vervalst. Jonas heeft een visioen waarin hij Rambelli Cagliostro ziet doodschieten. Zijn psycholoog probeert hem er tevergeefs van te overtuigen dat het geen echte herinneringen zijn, maar hersenspinsels die worden uitgelokt door stress. Jonas dwingt Silvia om terug te denken aan hun verleden. Silvia geeft toe dat ze dertig jaar geleden is vreemdgegaan met Rambelli. Vanessa realiseert zich dat haar relatie met Cagliostro aan het veranderen is. Ze kan niet meer zonder hem. Wordt ze verliefd op een geest? Intussen ontdekt Cagliostro weer iets zorgwekkends: zijn dochter zal worden ontvoerd tijdens een vuurwerkshow. Waarschijnlijk de vuurwerkshow die zal worden gehouden ter ere van de opening van Patrizia Durantes stichting.

Show more Show less

Actors in episode:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Directors of episode:

Carmine Elia

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Jaar: 2017
La Porta Rossa

Beschrijving:

In een bedrijfsgebouw aan de rand van de stad neemt politiecommissaris Cagliostro (Lino Guanciale) de situatie in zich op: een man ligt dood op de vloer. In zijn hele carriere van tien jaar heeft hij nog nooit zoiets gezien. Want de dode is hijzelf, hij staart naar zijn eigen plaats delict. Een toekomstvisioen weerhoudt Cagliostro ervan deze wereld te verlaten, hij moet blijven om zijn moordenaar te vinden, want dat is de enige manier om het leven van zijn vrouw, Anna (Gabriella Pession), te redden. Met de hulp van Vanessa (Valentina Romani), een zeventienjarige die ontdekt dat ze helderziend is, begint Cagliostro aan zijn bijzondere onderzoek. Kan hij ontdekken wie zijn vrienden en wie zijn vijanden zijn voordat zijn visioen uitkomt, en tegelijkertijd de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt rechtzetten?

Show more Show less

Acteurs:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Rating:

12+

Regisseurs:

Carmine Elia

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905