Aflevering 4: Hoofdstuk Vier, Perspectieven

Beschrijving van de aflevering:

Terwijl John Maher, de advocaat van Lorance, blijft werken aan de zaak en haar door de formele militaire appelprocedure loodst, wordt onthuld dat er op de betreffende dag misschien veel meer is gebeurd dan eerst was onthuld. Ondanks de argumenten begint Lorance steeds minder opties te krijgen en zijn team probeert politieke steun te krijgen via conservatieve media. Het peloton is het niet eens met de berichtgeving over de zaak en er volgt een vurig debat over hoe de situatie echt was en over de rol van de media in de rechtbank en bij de vorming van de publieke opinie.

Directors of episode:

Paul Pawlowski, Steven Soderbergh

Over de serie

Jaar: 2019
STARZPLAY
Leavenworth

Beschrijving:

Uitvoerend producenten Paul Pawlowski en David Check en filmregisseur en Oscarwinnaar Steven Soderbergh belichten het controversiële waargebeurde verhaal van Clint Lorance, een voormalige luitenant die een celstraf van 19 jaar uitzit in de Amerikaanse gevangenis Leavenworth. In juli 2012 gaf hij in Afghanistan bevelen die leidden tot de dood van twee Afghanen, tot woedde van zijn mannen. Zijn poging zijn veroordeling vernietigd te krijgen leidt tot een emotioneel debat tussen aanhangers en tegenstanders in heel Amerika. “Leavenworth” onderzoekt de zaak van Lorance, het rechtssysteem in het algemeen en het hele idee van gerechtigheid in de ondoorgrondelijke omstandigheden van de hedendaagse oorlogen.

Show more Show less

Regisseurs:

Paul Pawlowski, Steven Soderbergh

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905