Seizoen 1

01
Life Below Zero: First Alaskans 2 - Uncertainty of the Future
Aflevering 1: Uncertainty of the Future

Marvin Agnot jaagt met z'n neef op geiten, John Pingayak brengt z'n kleinzoon overlevingstechnieken bij, Tig Strassburg bouwt een minibus en Joel Jacko jaagt op het smeltende ijs op klein wild.

Lees meer
02
Life Below Zero: First Alaskans 2 - Good Day to be Indigenous
Aflevering 2: Good Day to be Indigenous

De familie Apassingok zoekt op de Beringzee naar voedsel, Jody Potts-Joseph gaat op jacht naar een eland, Tig Strassburg zit achter een veelvraat aan en John Pingayak zoekt voedsel op de toendra.

Lees meer
03
Life Below Zero: First Alaskans 2 - Warrior Spirit
Aflevering 3: Warrior Spirit

John Pingayak deelt de oude kennis van zijn volk met zijn gezin, Joel Jacko bouwt een rookhut, Tig Strassburg en z'n gezin zetten een beverval en Jody Potts-Joseph en zoon Denali jagen op rendieren.

Lees meer
04
Life Below Zero: First Alaskans 2 - Family Strength
Aflevering 4: Family Strength

De zomer breekt aan in Alaska en dus gaan de Apassingoks op zoek naar ivoor, gaat Marvin Agnot vissen met z'n neefje en roept Tig Strassburg de hulp in van z'n kinderen om z'n hut beerproof te maken.

Lees meer
05
Life Below Zero: First Alaskans 2 - Captain & Striker
Aflevering 5: Captain & Striker

De eerste lentedagen worden goed benut. Daniels zoons krijgen een nieuwe functie, Joel knapt de oude hut van z'n vader op, John en Teresa jagen met hun kleinzoon en Marvin verzamelt mosselen.

Lees meer
06
Life Below Zero: First Alaskans 2 - Burning Daylight
Aflevering 6: Burning Daylight

In Alaska wordt goed gebruikgemaakt van de lange zomerdagen. Tig gaat jagen met z'n kinderen, Marcella moet strategisch denken, Joel bouwt een blokhut en Jody merkt dat er veel minder vissen zijn.

Lees meer
07
Life Below Zero: First Alaskans 2 - Good Medicine
Aflevering 7: Good Medicine

De bewoners van Alaska overleven dankzij hun tradities en sterke gemeenschap. Deze keer jaagt Jody op watervogels, vist Marcella op zalm, bouwt Tig een gedenkhek en gaan de Apassingoks op avontuur.

Lees meer
08
Life Below Zero: First Alaskans 2 - Strong Foundation
Aflevering 8: Strong Foundation

Vanaf oudsher wordt er in Alaska van het land geleefd. Chris en Nalu trotseren ruige zeeën, Marvin knapt het graf van z’n vader op, de Pingayaks beginnen aan de bouw, en Joel helpt z’n oma vissen.

Lees meer
09
Life Below Zero: First Alaskans 2 - Stepping Stones
Aflevering 9: Stepping Stones

Na de vernietigende wervelstorm is het tijd voor de wederopbouw. De Pingayaks nemen de schade op, de Apassingoks jagen op zeehonden, Tig en Evan op konijnen, en Joel vist op snoek.

Lees meer
10
Life Below Zero: First Alaskans 2 - Answer the Call
Aflevering 10: Answer the Call

Samenwerken is de sleutel tot overleving in Alaska. Tig leert z’n dochters jagen op elanden, Jody keert terug naar Eagle, de Agnots gaan vissen, en Daniel laat z’n dochter haar eerste zeehond vangen.

Lees meer
11
Life Below Zero: First Alaskans 2 - Homelands
Aflevering 11: Homelands

Tradities worden doorgegeven als de Pingayak-dochters mee gaan op de zeehondenjacht, Tig en Louise hun dochters leren vissen, Joel z’n huis duurzamer maakt, en Marvin een hert vangt met z’n nichtje.

Lees meer

Over de serie

Genres: Avontuur
National Geographic
Life Below Zero: First Alaskans 2

Beschrijving:

Toen de Russen in de 18e eeuw arriveerden, leefden de oorspronkelijke bewoners van Alaska er al duizenden jaren, en ontwikkelden ze manieren om te gedijen onder de zwaarste omstandigheden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905