Seizoen 1

01
Life Below Zero: Next Generation - A Wild Life
Aflevering 1: A Wild Life

Johnny Rolfe volgt een spoor, de Browns nemen het op tegen een roofdier, de Rowlands werken samen om iets te repareren en Chevie Roach gaat op elandenjacht.

Lees meer
02
Life Below Zero: Next Generation - Winter from Hell
Aflevering 2: Winter from Hell

De Browns proberen hun vee te redden van een ziekte, Johnny Rolfe doet het onmogelijke, Chevie Roach blaast een oude blokhut nieuw leven in en Mario en Clare vragen het uiterste van hun honden.

Lees meer
03
Life Below Zero: Next Generation - Life Below Zero: Next Generation
Aflevering 3: Life Below Zero: Next Generation

Johnny Rolfe raakt in de problemen op onbekend terrein, Mario en Clare geven hun honden ander voer, Kaleb wil een roestbak redden en de Browns werken op de boerderij.

Lees meer
04
Life Below Zero: Next Generation - Wolf Territory
Aflevering 4: Wolf Territory

Sonta en Chevie komen een verrassing tegen, de Browns gaan op zoek naar levensmiddelen, Johnny Rolfe raakt een hulpmiddel kwijt en de Rowlands maken een opslag waar geen beer bij kan.

Lees meer
05
Life Below Zero: Next Generation - Turning Point
Aflevering 5: Turning Point

De Rowlands steken een bevroren rivier over, Mario en Clare bouwen een schuurtje, Johnny Rolfe maakt een nieuwe schuilplaats en Sonta en Chevie leren hun kinderen om ouderen te helpen.

Lees meer
06
Life Below Zero: Next Generation - Patience is a Weapon
Aflevering 6: Patience is a Weapon

Chevie Roach en zijn dochter gaan op elandenjacht, Mario en Clare worden geconfronteerd met de nadelen van hun levenswijze, de Rowlands gaan op pad en Johnny wil zijn voorraad aanvullen.

Lees meer
07
Life Below Zero: Next Generation - Training Grounds
Aflevering 7: Training Grounds

De Browns gaan op zoek naar een nieuwe visplek, Johnny Rolfe bouwt een dooi-hut en Mario en Claire verbeteren hun hondenhok. Chevie Roach leert de jeugd een lesje geduld.

Lees meer
08
Life Below Zero: Next Generation - Brain Power
Aflevering 8: Brain Power

De Browns versterken hun boerderij tegen wolven, Johnny Rolfe denkt na over een nieuwe jas voor zijn hond, Mario en Clare maken ski’s en de Rowlands bouwen een nieuw hondenhok.

Lees meer
09
Life Below Zero: Next Generation - Free to Roam
Aflevering 9: Free to Roam

Johnny Rolf wordt verrast door een kudde rendieren, de familie Roach heeft beet en de Rowlands bereiden zich voor op de komst van puppy’s. Mario bouwt een jachthut voor de lente.

Lees meer
10
Life Below Zero: Next Generation - Year of the Wolf
Aflevering 10: Year of the Wolf

Johnny Rolfe leert van de wolven hoe hij op rendieren moet jagen. Kaleb Rowland helpt zijn buren om een voertuig te verplaatsen en Chevie Roach gaat op pad om een kudde bizons te redden.

Lees meer
11
Life Below Zero: Next Generation - Welcome to Moose Point
Aflevering 11: Welcome to Moose Point

Johnny Rolfe repareert zijn sneeuwscooter, Chevie Roach helpt bij de reparaties van een oude brandweerwagen, Kaleb bouwt een draagbare vishut en Kyle en Katie Sarvela leggen een voorraad aan.

Lees meer
12
Life Below Zero: Next Generation - Dead Fall
Aflevering 12: Dead Fall

Mario vindt het lastig om eten te vinden in de bergen, de Rowlands gaan vissen in een gevaarlijk gebied, de Sarvelas bouwen een kas en Chevie Roach breidt zijn jachtgebied uit.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Life Below Zero: Next Generation

Beschrijving:

Een groep dappere mensen gaat op pad in de ijskoude en onveilige wildernis van Alaska. Ze gaan tot het uiterste om op hun eigen manier in barre omstandigheden te overleven.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905