Seizoen 1

01
Life Below Zero - Rising from the Ashes
Aflevering 1: Rising from the Ashes

Na een tragisch verlies krabbelen de bewoners van Port Protection weer op. Sam en Squibb knappen de brandweerboot op, Curly legt een moestuin aan, Carl en Morgan gaan vissen en Mary jaagt op hert.

Lees meer
02
Life Below Zero - Float-House Resurrection
Aflevering 2: Float-House Resurrection

Squibb pakt het afvalprobleem aan met een vuilverbrander, Sam helpt nieuwkomer Troy Brockway, Oliver en Breanna leren hun nieuwe boot te waarderen en het drijvende huis van Carl en Morgan zinkt.

Lees meer
03
Life Below Zero - Locked and Loaded
Aflevering 3: Locked and Loaded

Oliver en Breanna gaan op berenjacht, Curly helpt Morgan haar eerste boom te vellen, Sam maakt op wetenschappelijke wijze z'n kweekgrond zoeter en Mary creëert een nieuwe methode om vis te bereiden.

Lees meer
04
Life Below Zero - Bear Hunt Revisited
Aflevering 4: Bear Hunt Revisited

Sam, Carl en Troy bouwen een kar om boomstammen te vervoeren voor hun toekomstige hutten, Squibb en Chris verbeteren hun infrastructuur en Curly heeft zin in hart en lever en gaat op hertenjacht.

Lees meer
05
Life Below Zero - Fortune Favors the Bold
Aflevering 5: Fortune Favors the Bold

Oliver bouwt een wasmachine van vaten en hout, terwijl Sam Troy leert vissen met een kieuwnet. Mary zet fuiken uit in de hoop garnalen te vangen en Carl en Morgan bouwen verder aan hun imperium.

Lees meer
06
Life Below Zero - The Kill Shot
Aflevering 6: The Kill Shot

Squibb zet lange lijnen uit om heilbot te vangen, Sam bouwt voor Troy een harpoengeweer, Morgan gaat met Matt op hertenjacht en de jacht op een zwarte beer maakt emoties los bij Curly.

Lees meer
07
Life Below Zero - Breaking Ground
Aflevering 7: Breaking Ground

Sam en zoon Matt helpen buurman Troy met z'n hut, Curly hoopt krab en kokkels te vangen, Bre en Oliver bouwen een golfbreker om hun drijfhuis te beschermen en David Squibb doet hoognodig onderhoud.

Lees meer
08
Life Below Zero - The Swimming Dead
Aflevering 8: The Swimming Dead

Squibb helpt Troy met de volgende bouwfase van z'n hut, Oliver en Breanna hebben trek in eend, Sam knapt 'n oude kachel op en Curly wil z'n vriezer vullen, maar niet met halfdode zombievissen.

Lees meer
09
Life Below Zero - Halibut, Hoist and Home
Aflevering 9: Halibut, Hoist and Home

Matt bouwt met Carl en Morgan 'n hijsconstructie, Sam en Squibb helpen Troy met de eerste muren van z'n hut, Mary en Jiggy vissen op heilbot en Oliver zoekt de perfecte boom voor Troy's hut.

Lees meer
10
Life Below Zero - The Hunter and His Dog
Aflevering 10: The Hunter and His Dog

Matt trotseert weer en wind om 'n hert te vangen, Curly en Junior jagen op watervogels, Carl en Morgan isoleren hun huis en Troy, Sam, Squibb en Oliver haasten zich om 'n dak op Troy's hut te zetten.

Lees meer
11
Life Below Zero - Trolling Hard
Aflevering 11: Trolling Hard

Bre en Oliver gaan op zoek naar winterzalm, Sam gaat in z'n eentje op hertenjacht, Curly zet de laatste heilbotlijn van het seizoen uit en Mary speurt de wegen af naar op de grond gewaaid brandhout.

Lees meer
12
Life Below Zero - Through Hell or High Water
Aflevering 12: Through Hell or High Water

Sam en Carl helpen Matt met reparaties aan z'n boot, Curly jaagt met Bre en Oliver op watervogels, Squibb helpt Troy om de winterkou te kunnen overleven en Mary repareert een gevaarlijke pier.

Lees meer
13
Life Below Zero - Squibb Game
Aflevering 13: Squibb Game

Sam knapt de gemeenschappelijke pier op, Curly wil voorkomen dat de wegen door bevers worden weggespoeld en Mary gaat op jacht naar hertenvlees. En Squibb en Matt helpen een buurvrouw aan brandhout.

Lees meer
15
Life Below Zero - Clean Shot
Aflevering 15: Clean Shot

Johnny Rolfe jaagt op alles wat hij ziet, rotte bomen dreigen op de hut van Chris en Jessi Morse te vallen, de familie Roach vist op witvis en de Rowlands proberen hun watertoevoer schoon te houden.

Lees meer
16
Life Below Zero - Kill or Be Killed
Aflevering 16: Kill or Be Killed

Chris en Jessi hebben een gevaarlijke indringer, de Rowlands blazen hun droom voor een kippenhok nieuw leven in, Chevie Roach en dochter Sydney gaan op beverjacht en Johnny Rolfe legt een tuin aan.

Lees meer
17
Life Below Zero - Bear Chase
Aflevering 17: Bear Chase

Kaleb Rowland jaagt op een roofdier om z'n gezin te voeden, Chevie Roach leert z'n kinderen goed landbeheer, Chris en Jessi Morse leggen een tuin aan en Johnny Rolfe zoekt op zee eten voor z'n hond.

Lees meer
18
Life Below Zero - Risk to Reward
Aflevering 18: Risk to Reward

Chevie Roach en z'n neef Roger trotseren het hoge water voor brandhout, Chris en Jessi Morse zoeken naar betere jachtgronden, Johnny Rolfe stookt de boel op en Kaleb jaagt op een afgelegen eiland.

Lees meer
19
Life Below Zero - Nature's Bounty
Aflevering 19: Nature's Bounty

Als de strenge winter nadert, gebruikt de volgende generatie Alaskanen alle nodige middelen om zich voor te bereiden en hun meest waardevolle voorraden te beschermen.

Lees meer
20
Life Below Zero - Zombie Fish
Aflevering 20: Zombie Fish

Johnny beproeft z'n geluk op zee, de Millers bereiken nieuwe hoogten in hun zoektocht naar vers vlees, de Rowlands gaan erop uit om 'n waardvolle voedselbron te vinden en Chevie Roach jaagt op eland.

Lees meer
21
Life Below Zero - Bird of Prey
Aflevering 21: Bird of Prey

De familie Roach vist met een kieuwnet, de Millers werken samen om baars en heilbot voor zichzelf en de dorpsoudsten te vangen en Johnny Rolfe jaagt op groot wild met een sneeuwstorm op komst.

Lees meer
22
Life Below Zero - Deadman's Return
Aflevering 22: Deadman's Return

Alex Javor bouwt een fort rond z'n tent, Chris en Jessi Morse trotseren de wind op zoek naar een ijsvisstek, de familie Roach bouwt 'n stoombad en Johnny Rolfe prepareert z'n vlees voor de winter.

Lees meer
23
Life Below Zero - The Monster
Aflevering 23: The Monster

Jessi Morse onderneemt haar eerste solo-rendierjacht. Johnny Rolfe bereidt z'n hut voor op de winter, Robert en RJ Miller gaan op eendenjacht en Alex Javor gaat vissen voordat het meer bevriest.

Lees meer
24
Life Below Zero - Going Rogue
Aflevering 24: Going Rogue

Johnny Rolfe's kamp wordt overhoopgehaald door 'n veelvraat, Kaleb Rowland beschermt z'n gezin, de Millers houden culturele tradities in leven en Alex Javor beschermt z'n wintervoorraad.

Lees meer
25
Life Below Zero - Priceless
Aflevering 25: Priceless

De Millers leren nieuwe lessen tijdens de hertenjacht, Alex Javor vindt 'n nieuwe voedselbron, Chevie en Sonta Roach leren hun kinderen van 't land te leven en Johnny Rolfe zoekt 'n medicinale plant.

Lees meer
26
Life Below Zero - Call of the Mountain
Aflevering 26: Call of the Mountain

Chevie Roach gaat in het winterse landschap op zoek naar bont, de familie Rowland trotseert de kou op nieuw land, Johnny Rolfe vist onder dik ijs en RJ Miller jaagt op de ongrijpbare berggeit.

Lees meer
27
Life Below Zero - Nature's Bargain
Aflevering 27: Nature's Bargain

Chevie Roach leert z'n kinderen vallen zetten, Alex Javor zoekt in onbekend gebied wintervoedsel, Johnny Rolfe zorgt dat ie niet bevriest en de Millers doen zich tegoed aan Alaska's overvloed.

Lees meer
28
Life Below Zero - Death Trap
Aflevering 28: Death Trap

Johnny Rolfe probeert 'n nieuwe val om bont te scoren. Kaleb Rowland leert Gilbert hoe hij z'n nieuwe land moet beheren, de Millers jagen op eend en de Roaches maken bontkleding voor de hele familie.

Lees meer
29
Life Below Zero - Of the Land
Aflevering 29: Of the Land

Tradities worden steeds lastiger voort te zetten in een snel veranderende omgeving, maar de gezinnen zetten alles op alles om te blijven leven van het land en om elkaar de winter door te helpen.

Lees meer
30
Life Below Zero - Sea of Ice
Aflevering 30: Sea of Ice

Het land en de zee zijn essentieel om te overleven in Alaska. De Apassingoks vissen in de Beringzee, Jody jaagt op kariboes, Marvin op alpensneeuwhoenen, en de jongste Jacko gaat mee op jacht.

Lees meer
31
Life Below Zero - Tough Country
Aflevering 31: Tough Country

Leven van het barre landschap en extreme weersomstandigheden doorstaan. Het hoort allemaal bij de eeuwenoude cultuur van inwoners van Alaska die deze voortzetten voor hun toekomstige generaties.

Lees meer
32
Life Below Zero - In Perfect Balance
Aflevering 32: In Perfect Balance

Terwijl Marvin, Tig en Louise genoeg eten bij elkaar proberen te zoeken voor de winter, verzamelen Daniel en Chase hout, en maakt het noodweer Jody’s dagelijkse klusjes een stuk lastiger.

Lees meer
33
Life Below Zero - Cold Catch
Aflevering 33: Cold Catch

Tig leert z’n drie dochtertjes ijsvissen, Chris steekt de toendra over op zoek naar voedsel, Jody gaat erop uit met haar honden, en Marvin haalt hout voor zijn gemeenschap die dat hard nodig heeft.

Lees meer
34
Life Below Zero - The Lone Wolf
Aflevering 34: The Lone Wolf

De winter is voor de Alaskanen een tijd van uitdagingen en kansen. Daniel en Chris zoeken naar voedsel, Joel krijgt te maken met een roofdier, Jody hoopt aan bont te komen, en Tig gaat op jacht.

Lees meer
35
Life Below Zero - Sign of Good Luck
Aflevering 35: Sign of Good Luck

Jody vist in de Yukon op kwabaal, Tig zoekt naar voedsel voor de ouderen, Daniel en Chase speuren de Beringzee af naar walrussen, Joel jaagt op elanden, en Marvin bouwt een gemeenschappelijke kas.

Lees meer
36
Life Below Zero - It Takes a Village
Aflevering 36: It Takes a Village

De Apassingoks trotseren het schuivende ijs van de Beringzee om een walrus te vangen, Jody jaagt op konijnen, Marvin vist in de baai, en Tig maakt samen met z’n zonen een grote boom een kopje kleiner.

Lees meer

Over de serie

Genres: Actie
National Geographic
Life Below Zero

Beschrijving:

Na een vreselijke tragedie moeten de bewoners van Port Protection, Alaska, uit de as herrijzen en de afgelegen gemeenschap opnieuw opbouwen met de hulp van nieuwkomers.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905