Seizoen 1

01
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM - Giant Leap for Rhinokind
Aflevering 1: Giant Leap for Rhinokind

Een antilope moet met spoed geopereerd worden, een neushoornjong zet z'n eerste stapjes, een wrattenzwijn krijgt een pedicure en een lamantijn heeft kiespijn.

Lees meer
02
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM - Giraffic Jam
Aflevering 2: Giraffic Jam

De verzorgers in Disney's Animal Kingdom zijn gewend om met allerlei dierenstreken om te gaan. Vandaag houden vastberaden giraffen op de savanne het verkeer van de gasten op om meer voedsel van verzor...

Lees meer
03
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM - Chilled-Out Cheetahs
Aflevering 3: Chilled-Out Cheetahs

Een jonge zebra moet onder het mes, twee stokstaartjes vechten om de hoogste positie in hun maatschappij, een voelsprietvis heeft een gebroken kaak en technici maken een speeltje voor de cheeta's.

Lees meer
04
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM - Gorilla Divemaster
Aflevering 4: Gorilla Divemaster

Een westelijke laaglandgorilla krijgt hyperbare zuurstoftherapie, een zwarte neushoorn krijgt een fitnesstracker, een roan-antilope valt verdacht snel af en de galapagosschildpadden worden tien jaar.

Lees meer
05
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM - Sea Turtle SOS
Aflevering 5: Sea Turtle SOS

Het team van dierenartsen komt in actie om een groep geredde wilde zeeschildpadden te helpen die dringend medische zorg nodig hebben voordat ze weer in zee worden vrijgelaten.

Lees meer
06
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM - Gesundheit, Jolo!
Aflevering 6: Gesundheit, Jolo!

De dierenartsen behandelen een lamantijn met een potentieel dodelijke parasiet. Een olifant krijgt een driftbui, een cheeta heeft buikpijn en een kuifcoua neemt zijn eten heel serieus.

Lees meer
07
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM - That's Amore Eel
Aflevering 7: That's Amore Eel

De verzorgers behandelen een groene murene met bloedarmoede en een nijlpaard met kiespijn. Een schildpad graaft een nieuw thuis en een witwanggibbon bereidt zich voor om haar eigen gezin te stichten.

Lees meer
08
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM - Okapi Bundle Of Joy
Aflevering 8: Okapi Bundle Of Joy

Het is een belangrijke dag in Disney's Animal Kingdom als Olivia de okapi bevalt van een gezonde baby.

Lees meer
09
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM - Flocks of Love
Aflevering 9: Flocks of Love

Verzorgers onderzoeken de teen van een giraffe. Een roedel hyenahonden moet van elkaar worden gescheiden voor hun jaarlijkse gezondheidscontrole. Een flamingokolonie krijgt een nieuwe aanwinst.

Lees meer
10
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM - Sea You Later, Turtles!
Aflevering 10: Sea You Later, Turtles!

Liefde hangt in de lucht in Disney's Animal Kingdom als twee olifanten op hun eerste date gaan. Ondertussen maakt Lilly de pony de droom van een bruid waar, kleine wilde schildpadden komen uit en Spik...

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2022
National Geographic
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM

Beschrijving:

We treden binnen in de magische wereld van Disney's Animal Kingdom om de toegewijde teams van verzorgers te volgen die dag en nacht werken om de diverse exotische bewoners van het dierenpark gelukkig en gezond te houden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905