Aflevering 2: Giraffic Jam

Beschrijving van de aflevering:

De verzorgers in Disney's Animal Kingdom zijn gewend om met allerlei dierenstreken om te gaan. Vandaag houden vastberaden giraffen op de savanne het verkeer van de gasten op om meer voedsel van verzorger Rory te krijgen. Ondertussen ondergaat een 100-jarige onechte karetschildpad een behandeling om hem te helpen goed te eten. Een nieuw nijlpaard probeert vrienden te maken, en een ouder wordende gekraagde maki viert zijn verjaardag in stijl.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Jaar: 2022
National Geographic
MAGIC OF DISNEY'S ANIMAL KINGDOM

Beschrijving:

We treden binnen in de magische wereld van Disney's Animal Kingdom om de toegewijde teams van verzorgers te volgen die dag en nacht werken om de diverse exotische bewoners van het dierenpark gelukkig en gezond te houden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905