Aflevering 1: Centbomb

Beschrijving van de aflevering:

Richard Jewell werkt voor een minimumloon als beveiliger tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta, als hij een grote pijpbom ontdekt in een drukke ruimte. Met gevaar voor eigen leven waarschuwt hij de politie en ontruimt hij het gebied, en redt op die manier honderden levens. Bij de bomaanslag vallen twee doden en meer dan honderd gewonden en Richard Jewell wordt onthaald als een held. FBI-directeur Louis Freeh geeft agenten Jack Brennan en Stacey Knox de leiding over het onderzoek, maar zonder verdachten of aanwijzingen loopt het spoor al snel dood. Als Richard Jewell met tegenzin een interview geeft op CNN, wordt dat opgemerkt door een voormalig werkgever, die hem zich herinnert als een verdachte, overijverige man. FBI-agent Brennan, die enorm onder druk staat om de zaak zo snel mogelijk op te lossen, grijpt de tip met beide handen aan. Brennan en Knox doen onderzoek naar het schimmige verleden van Jewell en zijn er al snel van overtuigd dat Richard Jewell de bomaanslag heeft gepleegd.

Show more Show less

Actors in episode:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony

Directors of episode:

Michael Dinner, John Goldwyn

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama Crime
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Manhunt

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Show more Show less

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905