Aflevering 2: Unabubba

Beschrijving van de aflevering:

Brennan en Knox vertellen FBI-directeur Louis Freeh dat ze de held verdenken van de aanslag. Freeh wil de zaak snel sluiten en geeft Brennan toestemming om Richard Jewell te ondervragen. Ook laat Freeh de burgemeester het verhaal lekken aan Kathy Scruggs, een hongerige misdaadverslaggeefster. Terwijl Brennan en Knox Richard tot een bekentenis proberen te dwingen, heeft Scruggs de krantenkop al klaar: “FBI verdenkt held van aanslag”. Hierop barst een internationale mediastorm los, zeker als Brennan publiekelijk het appartement van Richard Jewell laat doorzoeken. Zelfs Bobi, de moeder van Richard, begint te twijfelen aan zijn onschuld. Tegelijkertijd start de strijdlustige en ervaren ATF-agent Earl Embry een forensisch onderzoek waaruit blijkt dat Richard onschuldig is. De FBI heeft echter geen boodschap aan rivaliserende instanties of feiten die hun theorie tegenspreken. Embry wordt van de zaak gehaald en komt niet lang daarna bijna om het leven bij een bomaanslag bij een abortuskliniek buiten Atlanta.

Show more Show less

Actors in episode:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony, Kelly Jenrette, Ness Bautista, Desmond Harrington, Cornelius Smith Jr., Roxanne Hart, Ricky Wayne, Jay DeVon Johnson, Michael O'Keefe, Pete Burris, Jeremy Denzlinger, Ben Cain, Malerie Grady, Kent Shocknek, Joel Haberli, Paul Monte Jr., Justin Swain, Lila Lazarus, Cabot Rea, Shelby Camilla, Darren Constantine, Anietra Hamper

Show more Show less

Directors of episode:

Michael Dinner, John Goldwyn

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama Crime
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Manhunt

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Show more Show less

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905