Aflevering 4: Run Rudolph Run

Beschrijving van de aflevering:

Op de ochtend van de bomaanslag in Birmingham, ziet een dappere Afro-Amerikaanse student een verdachte man wegvluchten. De student rent hem achterna en noteert zijn kenteken. De auto blijkt van Eric Rudolph te zijn, een survivalist die militair getraind is en in de bergen van Noord-Carolina woont. De FBI stuurt Brennan en Knox om hem te arresteren. Een SWAT-team wordt naar de stad gestuurd, die onmiddellijk wordt aangemerkt als vijandig gebied. Conservatief, anti-overheid, sterke aanwezigheid van milities. Ze vallen de camper van Eric binnen, maar lopen hem net mis. Na een intensieve achtervolging, vlucht Eric de uitgestrekte en ondoordringbare wildernis van Nantahala in, die hij op zijn broekzak kent. Hij is WEG. Intussen keert Richard Jewell terug naar de plaats van de bomaanslag, waar hij bewijst dat hij de bomaanslag niet gepleegd kan hebben. Zijn advocaat Watson vertelt hem dat ze geen keuze hebben en met het bewijs naar de pers moeten stappen.

Show more Show less

Actors in episode:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony, Kelly Jenrette, Ness Bautista, Malerie Grady, Patrick Hughes, Kurt Scholler, Tommy La Fitte, Edward Furs, Alex Webb, Mary McMillan, Nick Searcy, Andrew Tarr, Paden Fallis, Chelly

Show more Show less

Directors of episode:

Jon Avnet, John Goldwyn

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama Crime
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Manhunt

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Show more Show less

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905