Aflevering 6: Army of God

Beschrijving van de aflevering:

Eric Rudolph verbaast vriend en vijand met een aantal brieven naar de media, waarin hij zichzelf omschrijft als een christelijke patriot en voorvechter van ongeboren leven, die door de overheid in een kwaad daglicht wordt gesteld. Deze brieven raken een gevoelige snaar bij de plaatselijke bevolking, vooral bij de plaatselijke militie en hun leider, Big John. Big John besluit de FBI een boodschap te sturen en lokt Brennan, Knox en hun aanvalsteam in een hinderlaag in het bos. Een woedende Louis Freeh geeft Brennan een militaire basis, een leger en het bevel om Nantahala weer in te nemen. ATF-agent Embry heeft inmiddels ontdekt dat Eric niet de christelijke patriot is die hij beweert te zijn. Embry staat erop dat de FBI toegeeft dat niet Richard Jewell, maar Eric de dader is van de bomaanslag tijdens de Olympische Spelen. Maar Brennan negeert Embry en bestormt het huis van Big John, een rampzalige zet, waarna de FBI en de militie op voet van oorlog met elkaar komen te staan.

Show more Show less

Actors in episode:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony, Kelly Jenrette, Ness Bautista, Brad William Henke, Desmond Harrington, Caroline McMahon, David Vegh, Ethan Monaghan, Marley Shelton, Nick Searcy, Tony Wade, Billy Hepfinger, Alex Casnoff, Anabelle Holloway, Tony DeMil

Show more Show less

Directors of episode:

Janice Cooke, John Goldwyn

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama Crime
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Manhunt

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Show more Show less

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905