Aflevering 7: Eric

Beschrijving van de aflevering:

Voor het eerst wordt het verhaal verteld vanuit het standpunt van Eric Rudolph. Hij fantaseert erover om Brennan op te blazen. Eric woont in de bossen, is goed voorbereid en heeft alles onder controle. Hij heeft voor jaren voorraden, meerdere kampementen en manipuleert Big John en andere militieleden voor zijn eigen gewin. Hij sluit vriendschap met twee broers die in het bos wonen, overtuigt ze ervan onderdelen te halen om acht zware bommen te bouwen en vermoordt ze vervolgens in koele bloeden. Intussen wordt Richard Jewell tijdens een dramatisch interview op nationale televisie eindelijk van blaam gezuiverd. Brennan krijgt gewetenswroeging en vraagt zich af of hij een onschuldige man onrecht heeft aangedaan. Ondanks de bezwaren van Knox begint hij in te zien dat het bewijs van Embry klopt en dat Eric Rudolph de man is achter alle bomaanslagen. Toch weet Eric Big John over te halen om de FBI af te leiden terwijl hij in het geheim voorbereidingen treft voor een grote bomaanslag op de FBI-basis.

Show more Show less

Actors in episode:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony, Kelly Jenrette, Roxanne Hart, Brad William Henke, Corey Maher, Mark Borkowski, Mark Jeffrey Miller, Greg Dehm, Dihlon McManne

Show more Show less

Directors of episode:

Ali Selim, John Goldwyn

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama Crime
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Manhunt

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Show more Show less

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905