Aflevering 9: Don't Tread on Me

Beschrijving van de aflevering:

Brennan en Embry worden ontvoerd door de milities en naar hun kamp in het bos gebracht. Daar doet Brennan een beroep op Big John: Eric Rudolph is een kwaadaardige en manipulatieve onrustzaaier en de feiten bewijzen het. Hij wil dat ze één front vormen en samen deze manipulatieve, nihilistische moordenaar uitschakelen. De militieleden komen in opstand en staan het punt om Big John te vermoorden, maar ontdekken dan de voorraad dynamiet van Eric en ze weten dat Brennan en Embry gelijk hebben. Terwijl Embry de bommen die Eric rond de FBI-basis heeft geplaatst onschadelijk maakt, gaan stoottroepen van de FBI en militieleden in het bos op jacht naar Eric. Ze ontdekken de voorraden van Eric, vernietigen zijn kampen en laten Eric rennen voor zijn leven. Brennan vertelt de pers dat Eric de bomaanslag op het Olympisch Park heeft gepleegd en zuivert de naam van Richard Jewell. Dit zal het einde betekenen van Brennans carrière, maar hij heeft tenminste de waarheid verteld.

Show more Show less

Actors in episode:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony, Kelly Jenrette, Ness Bautista, Brad William Henke, Alex Casnoff, Tony DeMil, Faron Salisbury, Corey Maher, Mark Rowe, Jodine Costanzo

Show more Show less

Directors of episode:

Michael Dinner, John Goldwyn

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 1

S02 E01

02
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 2

S02 E02

03
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 3

S02 E03

06
07
Manhunt Seizoen 2 Aflevering 7

S02 E07

08
10

Over de serie

Genres: Drama Crime
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Manhunt

Beschrijving:

Als beveiliger Richard Jewell tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta een zware bom ontdekt, ontruimt hij het gebied waarmee hij honderden levens redt. Jewell wordt onthaald als een held, maar dan wordt hij er door de FBI en de media van beschuldigd de aanslag te hebben gepleegd. Jewell moet het opnemen tegen de FBI, de nationale nieuwsmedia en zijn eigen innerlijke demonen in een poging zijn onschuld te bewijzen en zijn naam te zuiveren. Intussen pleegt de echte dader, Eric Rudolph, een reeks van dodelijke bomaanslagen. Wat volgt is de grootste klopjacht uit de geschiedenis van de FBI. Rudolph vindt bondgenoten bij de plaatselijke bevolking en militiegroeperingen en bereidt een tegenaanval voor. Al snel dreigt een burgeroorlog uit te breken tussen de FBI en de plaatselijke bevolking. Alleen door te erkennen dat Richard Jewell onschuldig is en raakvlakken te zoeken met hun vijanden, kunnen de FBI en de plaatselijke bevolking samen op jacht naar Eric Rudolph om hem voor het gerecht te brengen.

Show more Show less

Acteurs:

Jack Huston, Cameron Britton, Carla Gugino, Arliss Howard, Judith Light, Jay O. Sanders, Gethin Anthony

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Dinner, John Goldwyn

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905