Actors in season:

Jason Dietz, David Hitt

Seizoen 1

01
Massive Engineering Mistakes 6 - Texas Fertilizer Catastrophe
Aflevering 1: Texas Fertilizer Catastrophe

Een explosie in het hart van een stadje in Texas heeft vijftien doden tot gevolg. Experts gebruiken moderne technieken om de chemicaliën in een nabijgelegen kunstmestfabriek te onderzoeken.

Lees meer
02
Massive Engineering Mistakes 6 - Miami's Condo Catastrophe
Aflevering 2: Miami's Condo Catastrophe

Een flatgebouw met dertien verdiepingen in Miami stort in als er iets misgaat bij de sloop. Onderzoekers ontdekken dat er gebruik werd gemaakt van een onbetrouwbare sloopmethode.

Lees meer
03
Massive Engineering Mistakes 6 - Jacksonville's Parking Garage Disaster
Aflevering 3: Jacksonville's Parking Garage Disaster

In 2007 gaat het gruwelijk mis bij de bouw van een nieuwe parkeergarage bij luxe appartementen in Jacksonville, Florida. Met nieuwe technieken ontdekken experts een aantal fouten in het ontwerp.

Lees meer
04
Massive Engineering Mistakes 6 - Memphis Bridge of Doom
Aflevering 4: Memphis Bridge of Doom

Als een belangrijke brug over de Mississippi-rivier in Memphis op instorten staat, ontdekken onderzoekers dat er zwakke punten zijn in delen van de brug.

Lees meer
05
Massive Engineering Mistakes 6 - Texas Oil Port Inferno
Aflevering 5: Texas Oil Port Inferno

Een dodelijke explosie treft een belangrijke haven vol olietanks in Corpus Christi, Texas. Experts gebruiken geavanceerde technieken en ontdekken dat een gebarsten propaanleiding de oorzaak was.

Lees meer
06
Massive Engineering Mistakes 6 - Manhattan Crane Chaos
Aflevering 6: Manhattan Crane Chaos

Als een grote kraan omvalt in Manhattan, gaan experts aan de slag met geavanceerde technieken. Ze ontdekken dat een kleine verschuiving van de windsterkte tot een ramp leidde.

Lees meer
07
Massive Engineering Mistakes 6 - Episode 7
Aflevering 7: Episode 7

Na een verwoestende brand bij een mestfabriek in Winston-Salem, North Carolina, ontdekken onderzoekers dat een voorraad ontplofbare chemicaliën in een houten gebouw werd opgeslagen.

Lees meer
08
Massive Engineering Mistakes 6 - Episode 8
Aflevering 8: Episode 8

Als een ernstige aardbeving een gebouw vol mensen treft in Christchurch, Nieuw-Zeeland, gaan experts aan de slag met geavanceerde technieken. Ze ontdekken een aantal constructiefouten.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Massive Engineering Mistakes 6

Beschrijving:

Mensen bouwen al 10.000 jaar. We zijn bouwtechnische experts, maar toch gaat er elk jaar wel eens iets mis. Kijk mee hoe we bouwtechnische blunders analyseren en proberen te herstellen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905