Seizoen 1

01
Nathan For You - Yogurt Shop / Pizzeria
Aflevering 1: Yogurt Shop / Pizzeria

Nathan regelt publiciteit voor een yoghurtzaak door met een controversiële smaak te komen. // Ook ontwerpt hij een schema om in 8 minuten een pizza te bezorgen.

Lees meer
02
Nathan For You - Santa / Petting Zoo
Aflevering 2: Santa / Petting Zoo

Nathan ontdekt dat de kerstman die hij helpt een duister geheim met zich mee draagt en zijn poging om een kinderboerderij in de markt te zetten heeft onverwachte resultaten. En er wordt een tiener bet...

Lees meer
03
Nathan For You - Gas Station / Caricature Artist
Aflevering 3: Gas Station / Caricature Artist

Nathan helpt een onafhankelijk tankstation door 's werelds grootste korting te bekokstoven. // Ook probeert hij een ploeterende karikatuurtekenaar beroemd te maken.

Lees meer
04
Nathan For You - Clothing Store / Restaurant
Aflevering 4: Clothing Store / Restaurant

Nathan moedigt een kledingzaak aan om winkeldiefstal toe te staan en werkt een nieuwe assistent in. // Een restauranthoudster is verrast als Nathan haar vraagt hem op te nemen in haar testament.

Lees meer
05
Nathan For You - Claw of Shame
Aflevering 5: Claw of Shame

In deze speciale aflevering voert Nathan een gewaagde ontsnapping uit waarbij hij een uitkomst riskeert die erger is dan de dood. Ook zien we mislukte zakelijke plannetjes uit dit seizoen.

Lees meer
06
Nathan For You - Funeral Home / Burger Joint / Skydiving
Aflevering 6: Funeral Home / Burger Joint / Skydiving

Nathan helpt een begrafenisonderneming in moeilijkheden. // Een burgertent moet haar bewering de beste burger in Los Angeles te hebben nakomen en Nathan gaat skydiven.

Lees meer
07
Nathan For You - Haunted House / The Hunk
Aflevering 7: Haunted House / The Hunk

Nathan helpt een spookhuis dat in moeilijkheden zit. // Ook probeert hij van zijn angst voor de andere sekse af te komen door tien vrouwen tegelijk te daten.

Lees meer
08
Nathan For You - Private Investigator / Taxi Company
Aflevering 8: Private Investigator / Taxi Company

Nathan stelt een privédetective op de proef door zich zelf een dag lang te laten bespioneren. // Een taxibedrijf krijgt een oplossing voor verlegen klanten en Nathan laat zien hoe je iemand ontslaat.

Lees meer

Over de serie

Genres: Komedie
Jaar: 2013
Nathan For You

Beschrijving:

In deze docu-reality comedy gebruikt Nathan Fielder (Jon Benjamin Has A Van) z'n diploma bedrijfskunde en levenservaringen om kleine bedrijven te helpen winst te maken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905