Aflevering 1: Episode 1

Beschrijving van de aflevering:

Antoine Habert, een jonge zakenman uit Parijs, is onrustig na het zien van een nieuwsbericht uit Syrië. Hij meent in het wazige filmpje zijn overleden zus Anna te herkennen. Antoine heeft de dood van Anna nooit geaccepteerd en raakt geobsedeerd door het filmpje. Hij gaat op onderzoek uit om zichzelf het tegendeel te bewijzen, maar uiteindelijk raakt Antoine ervan overtuigd dat zijn zus inderdaad in een Koerdische militie tegen ISIS vecht. Antoine laat zijn vrouw en ouders achter in Parijs en vliegt naar Turkije om meer te weten te komen over de mysterieuze vrouw uit het filmpje. Uiteindelijk steekt hij de grens over naar Syrië. Europeanen onderschatten het gevaar van ISIS en het lijkt hem ook geen probleem om een paar uur rond te reizen. Antoine wordt bijna ontvoerd door terroristen als de groep wordt aangevallen door de YPJ, een Koerdische militie bestaande uit alleen maar vrouwen. Ze denken dat Antoine zich aangesloten heeft bij ISIS en nemen hem mee naar hun basis.

Show more Show less

Actors in episode:

Félix Moati, Mélanie Thierry, Souheila Yacoub, James Floyd, Dean Ridge, James Purefoy, James Krishna Floyd, Julia Faure

Directors of episode:

Oded Ruskin, Simon Arnal

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
No Man's Land Seizoen 1 Aflevering 1

S01 E01

02
No Man's Land Seizoen 1 Aflevering 2

S01 E02

03
No Man's Land Seizoen 1 Aflevering 3

S01 E03

04
No Man's Land Seizoen 1 Aflevering 4

S01 E04

05
No Man's Land Seizoen 1 Aflevering 5

S01 E05

06
No Man's Land Seizoen 1 Aflevering 6

S01 E06

07
No Man's Land Seizoen 1 Aflevering 7

S01 E07

08
No Man's Land Seizoen 1 Aflevering 8

S01 E08

Over de serie

Jaar: 2020
LIONSGATE+
No Man's Land

Beschrijving:

De zus van Antoine, Anna, is jaren geleden doodverklaard na een aanslag in Caïro, maar hij is ervan overtuigd dat hij haar op het nieuws heeft gezien. Ondanks protest van zijn familie gaat hij op zoek naar zijn zus en reist hij af naar de Vruchtbare Sikkel, waar vrouwelijke Koerdische strijders tegen de gevaarlijkste terroristenorganisatie ter wereld vechten en waar de chaos van de Syrische Oorlog de wereld op zijn kop zet.

Acteurs:

Félix Moati, Mélanie Thierry, Souheila Yacoub, James Floyd, Dean Ridge, James Purefoy, James Krishna Floyd, Julia Faure

Rating:

16+

Regisseurs:

Oded Ruskin, Simon Arnal

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905