Aflevering 1: This Is The Beginning of The End

Beschrijving van de aflevering:

Ulysses Zane (Uly) heeft veel moeite met daten in LA, maar dan heeft hij een fenomenale date met Gabriel. Zijn beste vriendin Carly wil actrice worden en heeft in het geheim een bijbaantje als webcammeisje. Uly’s kamergenoot Ford is een beginnende scriptschrijver. Hij heeft een relatie met Severine, een aanhanger van astrobiologische theorieën, die een open relatie voorstelt. Ulysses wordt geplaagd door onheilspellende nachtmerries.

Actors in episode:

Avan Jogia, Jacob Artist, Kelli Berglund, Roxane Mesquida, Beau Mirchoff, Tyler Posey

Directors of episode:

Gregg Araki

Over de serie

Jaar: 2019
LIONSGATE+
Now Apocalypse

Beschrijving:

"Now Apocalypse" is een serie over Ulysses en zijn vrienden - Carly, Ford en Severine - die op zoek zijn naar liefde, seks en roem terwijl ze zich proberen aan te passen aan het leven in het surreële en verwarrende LA. Tussen al zijn seksuele en romantische dating-app-avonturen door maakt Ulysses zich steeds meer zorgen over zijn onheilspellende, voorspellende dromen. Hij vraagt zich af of er sprake is van een duistere samenzwering of dat hij gewoon te veel wiet rookt.

Acteurs:

Avan Jogia, Jacob Artist, Kelli Berglund, Roxane Mesquida, Beau Mirchoff, Tyler Posey

Rating:

16+

Regisseurs:

Gregg Araki

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905