Aflevering 10: Everything Is Gone Forever

Beschrijving van de aflevering:

Uly en Isaacs relatie loopt stuk als Isaac over Gabriel hoort. Carly en Jethro hebben ruzie over haar werk als webcammeisje. Ford wil weten waar hij aan toe is met Severine. De populariteit van Carly’s internetserie leidt tot een grote doorbraak in haar carrière. Severine gaat op haar zakenreis. Uly wordt van zijn stuk gebracht door een ontmoeting met de dakloze man uit zijn dromen.

Actors in episode:

Avan Jogia, Jacob Artist, Kelli Berglund, Roxane Mesquida, Beau Mirchoff, Tyler Posey

Directors of episode:

Gregg Araki

Over de serie

Jaar: 2019
LIONSGATE+
Now Apocalypse

Beschrijving:

"Now Apocalypse" is een serie over Ulysses en zijn vrienden - Carly, Ford en Severine - die op zoek zijn naar liefde, seks en roem terwijl ze zich proberen aan te passen aan het leven in het surreële en verwarrende LA. Tussen al zijn seksuele en romantische dating-app-avonturen door maakt Ulysses zich steeds meer zorgen over zijn onheilspellende, voorspellende dromen. Hij vraagt zich af of er sprake is van een duistere samenzwering of dat hij gewoon te veel wiet rookt.

Acteurs:

Avan Jogia, Jacob Artist, Kelli Berglund, Roxane Mesquida, Beau Mirchoff, Tyler Posey

Rating:

16+

Regisseurs:

Gregg Araki

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905