Seizoen 1

01
OCEANS - Ocean's Breath
Aflevering 1: Ocean's Breath

Op de bodem van onze uitgestrekte oceanen bevindt zich een van de grootste levende organismen op aarde, koraalrif. Helaas worden deze riffen, die het menselijk leven op aarde al honderden miljoenen ja...

Lees meer
02
OCEANS - Oceans
Aflevering 2: Oceans

Dr. M. Sanjayan vertelt over zijn ervaringen met de oceaan en over een levendige gemeenschap die probeert de oceaan te redden, beginnend bij de meest onaangetaste riffen.

Lees meer
03
OCEANS - Giants of The Deep Blue
Aflevering 3: Giants of The Deep Blue

In de diepste delen van de oceaan leven deze prehistorische dieren: walvissen. Ga mee op een adembenemende reis onder het zeeoppervlak en kom meer te weten over deze bijzondere dieren.

Lees meer
04
OCEANS - Whales of The Deep
Aflevering 4: Whales of The Deep

Potvissen kunnen tot wel 1000 meter diepte duiken op zoek naar voedsel. Ontdek hoe deze geweldige dieren zo lang onder water kunnen blijven en kunnen overleven op deze enorme dieptes.

Lees meer
05
OCEANS - Incredible Fish
Aflevering 5: Incredible Fish

De oceanen zitten vol met vissen die er monsterlijk uitzien, maar deze soort spant de kroon. Ze zijn misvormd, kunnen slecht zwemmen en zien er bizar uit. Ontdek de gekste vissen van de zee.

Lees meer
06
OCEANS - Deep Oceans
Aflevering 6: Deep Oceans

Met behulp van duikboten die zijn uitgerust met de allernieuwste camera's onderzoeken marinebiologen de prachtige dieren die in de ijskoude wateren onder Antarctica weten te overleven.

Lees meer
07
OCEANS - Light the Ocean
Aflevering 7: Light the Ocean

Modellen van de krachtigste computers geven ons eindelijk een inkijkje in de diepste wateren van onze oceanen. Ontdek welke kleine en grote dieren in de totale duisternis weten te overleven.

Lees meer
08
OCEANS - Where Oceans Collide
Aflevering 8: Where Oceans Collide

Ontdek de bijzondere voedselketen van de dieren die aan de kust van Centraal-Amerika leven. Kijk mee hoe diep onder het zeeoppervlak de kleinste diertjes weten te overleven in dit paradijs.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2019
National Geographic
OCEANS

Beschrijving:

We nemen een kijkje in de wonderlijke onderwaterwereld. De enorme grotten, kleurrijke koraalriffen en de zeedieren creëren samen een prachtige wereld.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905