Aflevering 2: Kapot goed

Beschrijving van de aflevering:

Iris Hoegaarde als fotografe ontmoet advocaat Willem Steenhouwer op een bijzondere plek. Hoewel ze allebei getrouwd zijn en kinderen hebben, raken de twee allebei smoorverliefd op elkaar en maken een geheime afspraak. Björn Couwenberg de zoon van Huub Couwenberg is betrokken bij de dood van zijn oom en weet in paniek niet wat hij moet doen. Zelf denkt hij dat hij zijn oom heeft vermoord. Hij wordt verhoord door de recherche en verzint ter plekke dat hij in een bordeel was.

Actors in episode:

Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr, Rifka Lodeizen, Guido Pollemans, Sigrid ten Napel

Directors of episode:

Frank Ketelaar

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
Overspel - Kapot goed

S01 E02

05
Overspel - Bonus

S01 E05

06
07
Overspel - Sterf!

S01 E07

08
Overspel - De deal

S01 E08

09
Overspel - Foute boel

S01 E09

11
Overspel - Moord

S01 E11

12
Overspel - Morgen

S01 E12

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2011
CANAL+ Series
Overspel

Beschrijving:

Overspel II begint op de puinhopen die Overspel I heeft veroorzaakt in de levens van de personages. Elsie zit in de gevangenis wegens poging tot doodslag op Iris en heeft het daar heel zwaar. Iris en Pepijn vechten een groot conflict uit over de omgangsregeling van hun zoontje Menno. Marco en Marit zijn door alle perikelen een jaar kwijtgeraakt en hebben nog één kans om te slagen voor hun eindexamen. Huub Couwenberg heeft toch zijn zaken weer opgepakt en staat voor een groot probleem: de wethouder waarmee hij zaken heeft gedaan om een groot gebouw te realiseren wordt aangeklaagd omdat hij door diezelfde Couwenberg omgekocht zou zijn. Aangezien dit alles zijn oorsprong vond tijdens de periode dat Willem Steenhouwer nog Couwenbergs advocaat was wordt Willem gedaagd in het proces. Willem belandt tussen een aantal vuren tegelijk. Zijn schuldgevoelens ten opzichte van Elsie en de kinderen, die nog eens verhevigd worden als Elsie een zelfmoordpoging doet. Het nieuwe leven dat hij met Iris probeert op te bouwen. Zijn pogingen om los te komen uit de semi-criminele vastgoedwereld en toch te overleven als advocaat. De druk die op hem wordt uitgeoefend om niet te getuigen. Het lijkt hem te veel te worden. Marit vindt een briefje dat hij een tijdje weg is om na te denken en dat iedereen hem met rust moet laten en vooral niet moet zoeken. Maar Iris gelooft niets van die woorden. Is Willem zelf weggegaan, ontvoerd of misschien zelfs vermoord?

Show more Show less

Acteurs:

Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr, Rifka Lodeizen, Guido Pollemans, Sigrid ten Napel

Rating:

12+

Regisseurs:

Frank Ketelaar

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905