Actors in season:

Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr, Rifka Lodeizen, Guido Pollemans, Sigrid ten Napel

Directors of season:

Frank Ketelaar

Seizoen 2

01
Overspel - Treintickets
Aflevering 1: Treintickets

Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn. Marit vindt een raads...

Lees meer
02
Overspel - Bijzondere voorwaarden
Aflevering 2: Bijzondere voorwaarden

Vanwege het gevonden briefje wil de politie voorlopig niets doen. Elsie vraagt strafonderbreking aan. Iris komt erachter dat Willem zou gaan getuigen tegen een wethouder. Pepijn mag zich met de zaak b...

Lees meer
03
Overspel - Dertig dagen
Aflevering 3: Dertig dagen

Björn gaat voor een onderzoeksjournalist werken. Couwenberg wordt woedend over de verlenging van het proces tegen wethouder Royackers. De politie gaat eindelijk de verdwijning van Willem onderzoeken.

Lees meer
04
Overspel - Briljant en wraakzuchtig
Aflevering 4: Briljant en wraakzuchtig

Elsie ontvangt een filmpje over Willem. Marit en Marco moeten ondanks alles eindexamen doen. Pepijn wil Iris helpen. De politie onderzoekt enkele verdachten, waaronder Couwenberg.

Lees meer
05
Overspel - Geen risico
Aflevering 5: Geen risico

Pepijn gaat in het geheim zelf op onderzoek uit. De filmpjes worden steeds onrustbarender: Willem wordt bedreigd met liquidatie. Couwenberg speelt een ingewikkelde rol in het geheel.

Lees meer
06
Overspel - Allemaal oplichters
Aflevering 6: Allemaal oplichters

De politie heeft een noodlottige fout gemaakt bij de losgeldoverdracht. Willem zou binnen 48 uur worden vrijgelaten. Voor Iris tikt de tijd weg. Pepijn ziet mogelijkheden de gang van zaken te beïnvloe...

Lees meer
07
Overspel - Een verschrikkelijk gezicht
Aflevering 7: Een verschrikkelijk gezicht

Slecht nieuws over Willem. Er duiken gruwelijke foto's op. Pepijn en Iris groeien naar elkaar toe. De politie vindt een verdachte en zet die onder druk.

Lees meer
08
Overspel - Doder dan dood
Aflevering 8: Doder dan dood

Iris twijfelt over Willem. Ze zoekt contact met haar grootste vijand Elsie. Couwenberg raakt wanhopig over de raadselachtige sms'jes. Pepijn biedt Iris welkome troost. De hoofdverdachte ligt in coma.

Lees meer
09
Overspel - De Duitser
Aflevering 9: De Duitser

Elsie is woedend op Couwenberg en onderwerpt hem aan een kruisverhoor. Iris wordt door niemand geloofd. Marco heeft een raar seksfilmpje ontdekt in Couwenbergs kluis.

Lees meer
10
Overspel - Déjà vu
Aflevering 10: Déjà vu

Het lijk blijkt in de Ardennen te liggen. Elsie maakt een deal met justitie. De raadselachtige sms'jes dwingen Couwenberg tot het nemen van een noodlottige beslissing.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2011
CANAL+ Series
Overspel

Beschrijving:

Overspel II begint op de puinhopen die Overspel I heeft veroorzaakt in de levens van de personages. Elsie zit in de gevangenis wegens poging tot doodslag op Iris en heeft het daar heel zwaar. Iris en Pepijn vechten een groot conflict uit over de omgangsregeling van hun zoontje Menno. Marco en Marit zijn door alle perikelen een jaar kwijtgeraakt en hebben nog één kans om te slagen voor hun eindexamen. Huub Couwenberg heeft toch zijn zaken weer opgepakt en staat voor een groot probleem: de wethouder waarmee hij zaken heeft gedaan om een groot gebouw te realiseren wordt aangeklaagd omdat hij door diezelfde Couwenberg omgekocht zou zijn. Aangezien dit alles zijn oorsprong vond tijdens de periode dat Willem Steenhouwer nog Couwenbergs advocaat was wordt Willem gedaagd in het proces. Willem belandt tussen een aantal vuren tegelijk. Zijn schuldgevoelens ten opzichte van Elsie en de kinderen, die nog eens verhevigd worden als Elsie een zelfmoordpoging doet. Het nieuwe leven dat hij met Iris probeert op te bouwen. Zijn pogingen om los te komen uit de semi-criminele vastgoedwereld en toch te overleven als advocaat. De druk die op hem wordt uitgeoefend om niet te getuigen. Het lijkt hem te veel te worden. Marit vindt een briefje dat hij een tijdje weg is om na te denken en dat iedereen hem met rust moet laten en vooral niet moet zoeken. Maar Iris gelooft niets van die woorden. Is Willem zelf weggegaan, ontvoerd of misschien zelfs vermoord?

Show more Show less

Acteurs:

Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr, Rifka Lodeizen, Guido Pollemans, Sigrid ten Napel

Rating:

12+

Regisseurs:

Frank Ketelaar

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905