Actors in season:

Nicco Annan, Brandee Evans, Shannon Thornton, Elarica Johnson

Directors of season:

Karena Evans

Seizoen 1

01
P-Valley - Perpetratin'
Aflevering 1: Perpetratin'

Autumn Night, een mysterieuze schoonheid met een lastig verleden zoekt werk bij stripclub de Pynk. Op Mercedes Sundayz, de avond van de meest ervaren stripper, trappen wat vaste klanten bonje.

Lees meer
02
P-Valley - Scars
Aflevering 2: Scars

De Pynks jaarlijkse carwash trekt een verrassende bezoeker en Autumns verleden achtervolgt haar. In de club worden er harten gelucht en heimelijk deals gesloten aan de privétafels.

Lees meer
03
P-Valley - Higher Ground
Aflevering 3: Higher Ground

Autumn neemt een nieuwe look en wordt bijgespijkerd door ‘The Trinity’, die elk bezoek krijgen van hun favoriete vaste klant. Oom Clifford hoort dat er veel gaat veranderen in Chucalissa.

Lees meer
04
P-Valley - The Trap
Aflevering 4: The Trap

Mercedes en Autumn werken allebei aan een beter bestaan. In de Pynk verspreiden roddels zich als een lopend vuurtje en trekt een belangrijke avond veel vaste klanten.

Lees meer
05
P-Valley - Belly
Aflevering 5: Belly

Twee vijanden zitten een weekend met elkaar opgescheept onder aparte omstandigheden. Keyshawn stijgt boven zichzelf uit en Lil’ Murda steelt de show.

Lees meer
06
P-Valley - Legacy
Aflevering 6: Legacy

In de Pynk ontstaan er verrassende nieuwe bondgenootschappen vanwege geld en de toekomst. Andre loopt tegen problemen aan bij zijn deal met de vijandige broers Kyle.

Lees meer
07
P-Valley - Last Call For Alcohol
Aflevering 7: Last Call For Alcohol

Oom Clifford probeert de harten van Chucalissa voor zich te winnen. In de Pynk maakt iedereen zich op voor de belangrijkste avond tot dusver.

Lees meer
08
P-Valley - Murda Night
Aflevering 8: Murda Night

Seizoensfinale. Mensen komen van heinde en verre naar de Pynk om twee grote sterren te zien tijdens een onvergetelijke avond. Autumn kan niet langer voor haar verleden vluchten.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2020
LIONSGATE+
P-Valley

Beschrijving:

Diep in de Mississippi-delta voeren lef en glitter de boventoon op een louche plek waar van schoonheid weinig sprake is. Deze op en top zuiderse dramareeks gaat over een kleine stripclub en de opvallende figuren die er een bezoek brengen gedreven door hoop, wanhoop, verdriet, misdaad, schoonheid en verderf. Trap-muziek en film noir bundelen hun krachten in deze muzikale, levensechte serie die durft te laten zien wat er gebeurt als mensen uit een kleine gemeenschap dromen van een beter bestaan dat verder reikt dan de buurtwinkel en het pandjeshuis.

Acteurs:

Nicco Annan, Brandee Evans, Shannon Thornton, Elarica Johnson

Rating:

16+

Regisseurs:

Karena Evans

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905