Actors in season:

Adam Scott, Ken Marino, Megan Mullally, Ryan Hansen, Martin Starr, Lizzy Caplan, Jimmi Simpson, Aviva, Danny Woodburn, Michael Kostroff, Kristen DeLuca, Christine Barger, DeLon Howell, Branton Box, Alexandra Ella

Show more Show less

Directors of season:

Bryan Gordon, John Enbom

Seizoen 2

01
Party Down - Jackal Onassis Backstage Party
Aflevering 1: Jackal Onassis Backstage Party

Henry heeft het moeilijk als nieuwe teamleader van Party Down. Hij krijgt te maken met een incognito rockster en de terugkeer van Ron Donald en Casey, het meisje dat z’n hart brak.

Lees meer
02
Party Down - Precious Lights Pre-School Auction
Aflevering 2: Precious Lights Pre-School Auction

Ron heeft er moeite mee dat hij leider af is en clasht met Henry op een benefiet waar ouders tot alles bereid zijn om hun kinderen op een exclusieve basisschool te krijgen.

Lees meer
03
Party Down - Nick Dicinto's Orgy Night
Aflevering 3: Nick Dicinto's Orgy Night

Een orgie blijkt de foute plek voor Ron om z’n recente relatiebreuk te verwerken. Roman helpt de gastheer om de ideale orgieatmosfeer te scheppen.

Lees meer
04
Party Down - James Ellison Funeral
Aflevering 4: James Ellison Funeral

De begrafenis van een familievader loopt fout als de maîtresse van de overledene hem de laatste groet komt brengen. Kyle is in de ban van het idee de blues te leren van een echte bluesman.

Lees meer
05
Party Down - Steve Guttenberg's Birthday
Aflevering 5: Steve Guttenberg's Birthday

Op z’n eigen verjaardag stelt Steve Guttenberg voor van z’n feestje een schrijfworkshop te maken als hij Roman en z’n schrijfpartner Kent over hun script hoort praten.

Lees meer
06
Party Down - Not On Your Wife Opening Night
Aflevering 6: Not On Your Wife Opening Night

Bij een lokaal theater is er farce op en naast het toneel. Kyle gaat z’n oude mentor helpen om een rijke gast die het theater kan redden, het hof te maken.

Lees meer
07
Party Down - Party Down Company Picnic
Aflevering 7: Party Down Company Picnic

Vandaag draait alles om de beste zijn. Ron maakt kans op een baan in het hoofdkantoor, Casey wil de titel van beste allroundmedewerker en Roman en Kyle concurreren met Val Halla Catering.

Lees meer
08
Party Down - Joel Munt's Big Deal Party
Aflevering 8: Joel Munt's Big Deal Party

Roman is helemaal niet blij wanneer de schrijfpartner die ‘m in de steek liet, hem een feestje laat cateren om de verkoop van z’n script te vieren.

Lees meer
09
Party Down - Cole Landry's Draft Day Party
Aflevering 9: Cole Landry's Draft Day Party

Als universiteitsquarterback Cole Landry tegenvalt bij de draft, raken Casey en Henry door geruchten verstrikt in het geheime leven van universiteitssporters.

Lees meer
10
Party Down - Constance Carmell Wedding
Aflevering 10: Constance Carmell Wedding

Constance huurt haar vrienden van Party Down in om haar huwelijk te cateren. Ron laat zich door Constance overtuigen dat je ‘je hart moet volgen’ en doet een wanhopige liefdesverklaring.

Lees meer

Over de serie

Genres: Komedie
Jaar: 2009
LIONSGATE+
Party Down

Beschrijving:

Adam Scott (Step Brothers, Parks and Recreation), Jane Lynch (Glee, Ken Marino (Role Models), Martin Starr (Knocked Up), Ryan Hansen (Veronica Mars) en Lizzy Caplan (True Blood) spelen de eigenzinnige werknemers van "Party Down," een cateringbedrijf in Hollywood. Ze verdienen de kost door hapjes te serveren en wachten ondertussen op hun grote doorbraak, al dan niet als acteur. In Hollywood is alles mogelijk, maar leidt hun flutbaantje wel ergens naar?

Acteurs:

Adam Scott, Ken Marino, Jane Lynch, Ryan Hansen, Martin Starr, Lizzy Caplan, Enrico Colantoni, Rebecca Creskoff, Jackie Debatin, Eden Sher, Wes Armstrong, Cantrell Harris, Andrea Lwin, Dan Sachoff, Andy Siegel

Show more Show less

Rating:

16+

Regisseurs:

Fred Savage, John Enbom

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905