Aflevering 1: Pilot

Beschrijving van de aflevering:

In de eerste aflevering van de serie ontmoet beveiligingsexpert Alfred Thomas Wayne en Esme Winikus (terugkerende gastrol van EMMA CORRIN), een actrice/danseres bij de nachtclub Golden Slipper, die hem inhuurt.  In een veel donkerder deel van Londen laat Lord Harwood (gespeeld door JASON FLEMYNG), leider van de Raven Society, een man martelen om een naam te ontfutselen, en dat blijkt niemand minder dan Thomas Wayne te zijn.  Alfred neemt Esme mee naar huis om zijn lieve moeder en vaak afkeurende vader (gespeeld door DOROTHY ATKINSON en IAN PULESTON-DAVIES) te ontmoeten, maar de nacht loopt dramatisch af als Esme wordt ontvoerd door Bet Sykes (gespeeld door PALOMA FAITH).  Sykes werkt voor Harwood en wil Esme ruilen voor Thomas Wayne.  Als Alfred tijdens de ruil wordt belazerd, beseffen hij en Thomas dat Harwood en Sykes niet te vertrouwen zijn en dat ze moeten samenwerken om Esme te redden.

Show more Show less

Actors in episode:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Directors of episode:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905