Aflevering 3: Martha Kane

Beschrijving van de aflevering:

Alfred ontmoet Esme's welgestelde familie en zegt daarna de bruiloft af.  Om zijn liefdesverdriet te vergeten, stort Alfred zich op zijn werk. Hij neemt een goedbetaalde, ogenschijnlijk eenvoudige opdracht aan van Amerikaanse erfgename Martha Kane (gespeeld door EMMA PAETZ) en moet een wetenschapper het land uitkrijgen.  Maar de opdracht wordt lastig gemaakt door gewapende mannen van de Raven Society.  Wanneer het stof wat is gedaald, onthult Martha dat ze voor de No Names werkt.  Ze belooft hem niet meer te misleiden als hij instemt op freelancebasis voor haar te werken. Zo hoeft hij geen kant te kiezen.  Hij wil graag weer samen zijn met Esme en haar financieel ondersteunen, dus stemt hij met tegenzin in.

Show more Show less

Actors in episode:

Ryan Fletcher, Paloma Faith, Jason Flemyng, Hainsley Lloyd Bennett, Emma Paetz, Jack Bannon, Emma Corrin, Ben Aldridge, Polly Walker

Directors of episode:

Danny Cannon, Bruno Heller

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905