Aflevering 5: Shirley Bassey

Beschrijving van de aflevering:

Kapot van verdriet door de moord op Esme raakt Alfred in een diepe depressie, waaruit noch zijn vrienden noch zijn familie hem kunnen redden.  Martha komt met een werkaanbod, maar hij wil niets met haar te maken hebben.  Maanden later komt de plaatselijke begrafenisondernemer John Ripper (gastrol van DANNY WEBB) langs en haalt Alfred over zijn leven weer op te pakken. Ondertussen vinden Peggy en Bet Sykes de gebroken en gehavende Lord Harwood, die gek is geworden en zijn identiteit is verloren.  Ze nemen hem mee naar huis om hem te verzorgen zodat hij weer beter wordt.

Actors in episode:

Emma Corrin, Ben Aldridge, Polly Walker, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Hainsley Lloyd Bennett, Jack Bannon, Paloma Faith

Directors of episode:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905