Aflevering 6: Cilla Black

Beschrijving van de aflevering:

Ripper geeft Alfred de naam van een krankzinnige genie die hem kan helpen met het oplossen van de moord op Esme en Alfred gaat naar een gesticht om te praten met de gevangene, barones Ortsey (gastrol van FELICITY KENDAL). Ondertussen komt Thomas aan bij Martha en vraagt haar op zijn extraverte, wilde zus Patricia (gastrol van SALÒME GUNNARSDÒTTIR) te letten terwijl hij haar terugkeer naar Gotham regelt. Hoewel ze niet veel gemeen hebben, haalt Patricia Martha over naar een uitbundig feest te gaan in de enorme villa van beroemde goochelaar Aleister Crowley (gastrol van JONJO O'NEILL) die Martha charmeert en aan haar toevertrouwt dat hij de duivel is.

Show more Show less

Actors in episode:

Paloma Faith, Emma Corrin, Hainsley Lloyd Bennett, Ryan Fletcher, Ben Aldridge, Polly Walker, Jack Bannon, Jason Flemyng

Directors of episode:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905