Aflevering 7: Julie Christie

Beschrijving van de aflevering:

Martha wordt wakker na het feest van Crowley en gaat naar huis; ze kan zich niet herinneren wat er is gebeurd.  Thomas Wayne is woest en vertelt haar dat ze dagenlang vermist was.  Samen confronteren ze Crowley en halen Patricia terug.  Crowley doet alsof hij zich van geen kwaad bewust is en brengt Patricia terug, die nu een andere vrouw is dan ze was.  Ondertussen komen Alfred, Bazza en Dave Boy achter de identiteit van Esme's moordenaar, een soldaat die tijdens de oorlog met hen alle drie heeft gediend.  Tot slot krijgt Lord Harwood ineens zijn geheugen terug. Zijn schok verandert in woede.

Actors in episode:

Jason Flemyng, Ben Aldridge, Emma Corrin, Jack Bannon, Hainsley Lloyd Bennett, Ryan Fletcher, Paloma Faith, Polly Walker

Directors of episode:

Danny Cannon, Bruno Heller

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905