Aflevering 8: Sandie Shaw

Beschrijving van de aflevering:

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van de Raven Society herintroduceert Bet Sykes hun lang verloren, geliefde leider, Lord Harwood, die de leiding weer overneemt door zijn verslagen rivaal te vernederen.  Later komt Harwood samen met plaatselijke functionarissen, waaronder Mr Pennyworth, en onthult dat ze beiden een persoonlijke connectie hebben met Alfred.  Ondertussen komen Alfred en de mannen de Sykes Sisters tegen, die ook op zoek zijn naar de moordenaar van Esme.  Hoewel hij Bet niet vertrouwt, spreken ze af om samen te werken omdat ze beiden hetzelfde doel hebben, de moordenaar van Esme vinden en doden.

Show more Show less

Actors in episode:

Ryan Fletcher, Jack Bannon, Paloma Faith, Polly Walker, Ben Aldridge, Emma Corrin, Hainsley Lloyd Bennett, Jason Flemyng

Directors of episode:

Danny Cannon, Bruno Heller

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905