Aflevering 9: Alma Cogan

Beschrijving van de aflevering:

Nu Lord Harwood terug is, staat de overheid voor een PR-nachtmerrie, aangezien Harwood de troepen en rangen opjut met opzwepende, patriottische toespraken en eisen van teruggave van de minister-president.  De leider van de No Names wendt zich tot Thomas met een nieuwe opdracht: Harwood moet dood.  Met tegenzin gaat Thomas terug om Martha opnieuw aan te stellen, op voorwaarde dat zij Alfred overhaalt Harwood te vermoorden, op welke manier dan ook.

Actors in episode:

Paloma Faith, Jack Bannon, Ben Aldridge, Hainsley Lloyd Bennett, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Emma Corrin, Polly Walker

Directors of episode:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905