Aflevering 1: De zware kroon

Beschrijving van de aflevering:

In de eerste aflevering van het seizoen is Thomas Wayne gepromoveerd tot stationschef en wordt hij teruggestuurd naar Londen door de CIA, die het officiële beleid heeft om neutraal te blijven tijdens de burgeroorlog. Hierdoor komt Wayne op gespannen voet te staan met zijn vroegere vlam Martha Kane, die nu met inspecteur Victor Aziz werkt om het Britse verzet en de koningin te steunen. Zoals gewoonlijk heeft het verzet Alfreds vaardigheden nog steeds nodig, tegen een prijs. Martha en Aziz huren Alfred en zijn vrienden in om de belangrijke Raven-informant kolonel John Salt te ontvoeren en af te leveren. Bij de Raven-gevangenis werkt Bet Sykes nu trots als kapitein en arresteert ze studentenactivisten, waaronder Katie Browning, met wie ze een onverwachte klik krijgt. Ten slotte schakelt Alfred de hulp in van een van zijn oude SAS-maten, kapitein Gulliver Troy.

Show more Show less

Actors in episode:

Ryan Fletcher, Emma Corrin, Jack Bannon, Hainsley Lloyd Bennett, Jason Flemyng, Ben Aldridge, Paloma Faith, Polly Walker

Directors of episode:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905