Aflevering 10: De leeuw en het lam

Beschrijving van de aflevering:

In de finale van seizoen twee viert de League de succesvolle uitkomst van Alfreds laatste missie tegen de Raven Union, maar het is niet wat het lijkt. Helaas heeft Salt andere plannen om de oorlog voor altijd te eindigen. Met de voortdurende dreiging van de dodelijke Stormcloud is er een onverwachte reünie in huize Pennyworth. Thomas en Martha kampen met het onvermijdelijke en besluiten te trouwen voordat hun kind geboren wordt. Terwijl Londen geconfronteerd wordt met haar ondergang, doet Alfred een laatste poging om Raven te dwarsbonen en Stormcloud te stoppen met de hulp van zijn familie, zijn maten en zelfs de gezusters Sykes.

Show more Show less

Actors in episode:

Paloma Faith, Emma Corrin, Jason Flemyng, Polly Walker, Jack Bannon, Ryan Fletcher, Hainsley Lloyd Bennett, Ben Aldridge

Directors of episode:

Danny Cannon, Bruno Heller

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905