Aflevering 2: De brandende brug

Beschrijving van de aflevering:

Bet en Katie zijn nog steeds op de vlucht en ze vinden een schuilplek. Bet vraagt haar oude vriend James Harwood om hulp. Harwood kampt zelf met een moreel dilemma in de vorm van kolonel Salts nieuwste dodelijke programma, Stormcloud. In Londen worden Alfreds plannen voor een dreigend vertrek naar Amerika opgeschort wanneer iemand die hij goed kent in gevaar wordt gebracht. Thomas krijgt het beval van de CIA om het speerpunt te worden van een operatie waar hij niet helemaal achter staat, waarbij hij tegenover Martha komt te staan en waardoor hij bij zijn oude vijand Aleister Crowley (gastacteur Jonjo O'Neill) in het krijt komt te staan.

Show more Show less

Actors in episode:

Jason Flemyng, Ben Aldridge, Emma Corrin, Hainsley Lloyd Bennett, Ryan Fletcher, Jack Bannon, Polly Walker, Paloma Faith

Directors of episode:

Danny Cannon, Bruno Heller

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905