Aflevering 3: De riem en striem

Beschrijving van de aflevering:

Met bombardementen op straat is de burgeroorlog in Londen aangebroken, maar Alfred heeft zijn eigen prioriteiten. Nummer één is bepalen wie het lef heeft om van hem en zijn maten te stelen. Alfred gaat op bezoek bij de professionele dief en zijn voormalige kameraad Gulliver 'Gully' Troy om hem te confronteren, maar in plaats daarvan krijgt hij een verrassend aanbod. Aleister Crowley start een plan om de morele kern van de English League (en de minister-president) aartsbisschop Potter (gastacteur Dermot Crowley) neer te halen, wat anders loopt dan verwacht. Martha Kane is teleurgesteld in zowel Alfred als Thomas, omdat ze aan beide kanten van het conflict staan. Bet en Katie vinden toevlucht bij een oude vriend, waardoor Bet eindelijk contact kan maken met Lord Hardwood. Alfred vindt de dader die van hem heeft gestolen, maar de herstelmissie loopt helemaal mis.

Show more Show less

Actors in episode:

Hainsley Lloyd Bennett, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Paloma Faith, Emma Corrin, Jack Bannon, Jason Flemyng, Polly Walker

Directors of episode:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905