Aflevering 5: Het bloedende hart

Beschrijving van de aflevering:

Alfred gaat naar Thomas, op zoek naar een uitweg naar Amerika, maar beseft dat de prijs die hij moet betalen te hoog is, en hij wil geen schulden bij de CIA. Met Daveboy op sleeptouw gaat Alfred naar Gully voor een laatste klus om zo hun uitweg te kopen. Ondertussen houdt Frances Gaunt van de Union een geheime bijeenkomst. Hij voelt zich verraden en neemt contact op met de enige vrienden die hij denkt te kunnen vertrouwen, de gezusters Sykes. Helaas haalt Bets verleden haar in wanneer we meer te weten komen over haar duistere, disfunctionele verleden. Het loopt mis tijdens Gully's overval, wat leidt tot een mislukte ontsnapping en nog meer onenigheid tussen Alfred en zijn voormalige commandant. Alfred wordt geconfronteerd met de consequenties van zijn acties en vindt troost in de armen van Gullivers vrouw Melanie.

Show more Show less

Actors in episode:

Jason Flemyng, Jack Bannon, Ryan Fletcher, Hainsley Lloyd Bennett, Ben Aldridge, Polly Walker, Emma Corrin, Paloma Faith

Directors of episode:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905