Aflevering 6: De roos en de doorn

Beschrijving van de aflevering:

Ook al heeft Alfred de financiering voor zijn overgang naar Amerika rond, toch biedt Thomas Wayne hem een lucratieve klus aan, om Lucius Fox weg te halen uit het Raven-hoofdkwartier zonder zijn CIA-identiteit in gevaar te brengen. Wanneer Alfred weigert, spreekt Thomas met Martha en minister-president Aziz af en vraagt hij ze om namens hem druk uit te oefenen. In ruil daarvoor helpt Thomas met een plan om Aleister Crowley tegen Aziz' politieke rivaal John Ripper op te zetten. Op verzoek van de minister-president en de koningin gaat Alfred ermee akkoord de klus aan te nemen, samen met Daveboy en Martha Kane, vooral wanneer Aziz dreigt Alfreds gevaarlijke relatie met Melanie Troy te onthullen. Kolonel Salt wringt zich verder in Lord Harwoods paranoïde brein, waardoor de ontketening van Project Stormcloud een stap dichterbij komt. Ten slotte is Martha radeloos door een onverwachte verandering in haar leven.

Show more Show less

Actors in episode:

Jason Flemyng, Emma Corrin, Ben Aldridge, Paloma Faith, Jack Bannon, Ryan Fletcher, Hainsley Lloyd Bennett, Polly Walker

Directors of episode:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905