Aflevering 7: De Bloody Mary

Beschrijving van de aflevering:

Terwijl Harwood op zijn landgoed onder bewaking herstelt van zijn inzinking, neem John Salt de controle over Raven Union over, tot ongenoegen van de andere leidinggevenden. Een bron in de Ravens beseft het dreigende gevaar voor Harwood en waarschuwt de gezusters Sykes, die naar het landgoed van Harwood gaan om hun oude vriend te redden. Ondertussen zijn Thomas en Lucius in shock wanneer ze erachter komen dat hun overheid weigert te reageren op Stormcloud. Hun enige hoop is bevelen te trotseren en Martha, Aziz en de League te waarschuwen voor de naderende chemische apocalyps. Ten slotte nadert Alfreds vertrekdag. Zullen zijn gevoelens voor Melanie Troy zijn besluit ingewikkelder maken?

Show more Show less

Actors in episode:

Emma Corrin, Polly Walker, Jack Bannon, Paloma Faith, Ben Aldridge, Hainsley Lloyd Bennett, Jason Flemyng, Ryan Fletcher

Directors of episode:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905