Aflevering 8: De galgenstrop

Beschrijving van de aflevering:

Terwijl Daveboy Mrs Pennyworth in de gaten houdt, vergezelt Alfred Aziz bij een vergadering tussen de League en de Raven Union van kolonel Salt. Terwijl het nieuws van Harwoods dood zich over het platteland verspreidt, onderhandelt Salt met de leider van de League over de vrede, maar een compromis en verzoening horen niet bij zijn plan. Martha biecht eindelijk haar dilemma op aan Thomas, maar Thomas' onverwachte reactie is meer dan waar ze op had gerekend. Ten slotte beseft Alfred dat hij Gully moet confronteren voordat de gevaarlijke moordenaar hem vindt, maar zijn poging om vrede te sluiten tussen de twee, escaleert in een gevecht om te overleven.

Show more Show less

Actors in episode:

Jack Bannon, Ryan Fletcher, Paloma Faith, Hainsley Lloyd Bennett, Emma Corrin, Jason Flemyng, Ben Aldridge, Polly Walker

Directors of episode:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905