Aflevering 9: Het verloren paradijs

Beschrijving van de aflevering:

Alfred is thuis herstellende en krijgt een bezoekje van Thomas, Martha en Lucius, die hem waarschuwen over het dreigende ultimatum van de Raven Union. Met minder dan 48 uur te gaan, bedenken de vier weer een 'gestoorde klus' waarbij ze het Raven-hoofdkwartier willen infiltreren om de flacon van Stormcloud te stelen. Alfred weet dat het een zelfmoordmissie is en wil Sandra zijn excuses aanbieden en haar laten weten dat hij van haar houdt. Tegelijkertijd vraagt Thomas Martha ten huwelijk. Terwijl Alfred, Daveboy, Thomas en Lucius hun plan uitvoeren, beginnen Bet en Peggy Sykes aan hun eigen plan om de laatste wensen van wijlen Lord Harwood te eren. Nu iedereen samenkomt in het Raven-hoofdkwartier, lijkt de doortrapte Salt iedereen altijd twee stappen voor te zijn, en hij doet zijn best om Alfred te laten schrikken met een gezicht uit zijn verleden.

Show more Show less

Actors in episode:

Ryan Fletcher, Jack Bannon, Paloma Faith, Emma Corrin, Ben Aldridge, Hainsley Lloyd Bennett, Polly Walker, Jason Flemyng

Directors of episode:

Danny Cannon

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
Pennyworth

Beschrijving:

Deze DC-serie volgt Bruce Waynes legendarische butler Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf opricht en gaat samenwerken met de jonge miljardair Thomas Wayne, die op dat moment nog niet de rijke vader van Bruce is, in het Londen van de jaren '60.

Acteurs:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Jason Flemyng, Paloma Faith, Polly Walker, Hainsley Lloyd Bennett

Rating:

16+

Regisseurs:

Danny Cannon

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905