Aflevering 7: NO LOVE LOST

Beschrijving van de aflevering:

Raq zoekt een nieuw huis. Lou ontdekt dat zijn partner onbetaalde schulden heeft. Burke krijgt grip op haar onderzoek naar Howard. Een mislukte overeenkomst met Marvin en een medewerker dreigt de boel te verzieken.

Actors in episode:

Patina Miller, London Brown, Malcolm Mays, Joey Bada$$, Mekai Curtis, Omar Epps

Directors of episode:

Joy T. Lane, Courtney A. Kemp

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
Power Book III: Raising Kanan

Beschrijving:

“Raising Kanan” is een prequel van de originele “Power”-franchise en is gesitueerd in South Jamaica, Queens in 1991. Het is een uitgebreid familiedrama dat zich centreert om de coming of age van Kanan Stark; Ghost en Tommy’s mentor, partner en vijand, die uiteindelijk omkomt in een kogelregen in de achtste aflevering van het een na laatste seizoen van Power. Hier treffen we Kanan aan als het 15-jarige en enige kind van Raquel “Raq” Thomas, een cocaïnedistribiteur met een groeiend netwerk van dealers. Net als het in de originele “Power” onderzoekt “Raising Kanan” thema’s als identiteit, geweld en nalatenschap, maar duikt ook dieper in de pathologie van familie; de unieke, ingewikkelde en beladen dynamiek tussen ouder en kind, moeder en vader, broer en zus. In een steeds verder afbrokkelende wereld lijkt familie vaak de enige toevlucht van alle verdeeldheid en onenigheid. Maar tegelijkertijd ontdekken we vaak dat zij die het dichtst bij ons staan meestal degenen zijn die ons en onze waarden verloochenen.

Show more Show less

Acteurs:

Malcolm Mays, Mekai Curtis, Omar Epps, Hailey Kilgore, Patina Miller, Toby Sandeman

Rating:

16+

Regisseurs:

Rob Hardy

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905