Aflevering 10: Family Business

Beschrijving van de aflevering:

Door beslissingen van degenen die het dichtst bij Tommy staan, loopt hij het risico de macht te verliezen. De zaken worden nog gecompliceerder als er een onverwachte en ongewenste bezoeker in Chicago arriveert, die weigert zonder antwoorden te vertrekken. Met nog maar weinig bondgenoten vraagt Tommy om meer hulp om zijn familie te kunnen beschermen. Als de bendes het tegen elkaar opnemen, komen er feiten boven tafel die de machtsbalans van het drugsscene in Chicago voor altijd verschuiven. Diamond ontdekt de waarheid achter een potentiële bedreiging. Deze strijd mag dan gestreden zijn, de oorlog is nog lang niet gewonnen.

Show more Show less

Actors in episode:

Joseph Sikora, Lucien Cambric, Anthony Fleming III, Shane Harper, Tommy Flanagan

Directors of episode:

Courtney A. Kemp

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2022
LIONSGATE+
Power Book IV: Force

Beschrijving:

Tommy Egan verbreekt alle banden met New York en wil de grootste drugsdealer van Chicago worden. Terwijl Tommy voor ophef zorgt in de drugswereld van Chicago, trekt hij de aandacht van de grote drugsbazen. Hij smeedt lucratieve allianties, en maakt dodelijke vijanden.

Acteurs:

Joseph Sikora, Lucien Cambric, Anthony Fleming III, Shane Harper, Tommy Flanagan

Rating:

16+

Regisseurs:

Courtney A. Kemp

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905