Aflevering 3: Fire Starter

Beschrijving van de aflevering:

Tommy komt oog in oog te staan met een geest uit zijn verleden. De onaangename reünie leidt tot een verrassende ontdekking, als Tommy bij toeval op een verborgen product stuit. Als Tommy poeder ziet, ruikt hij geld, en hij is vastbesloten om te profiteren van zijn nieuwe vondst. Tommy leert hoe Chicago in elkaar zit en wat de verschillen met New York zijn. Tommy is vastbesloten om de sociale orde te verstoren en regelt een ontmoeting tussen de rivalen. Echter, zijn hoop om de grootste drugsbendes van Chicago te laten samenwerken blijkt onmogelijk, als Tommy hoort wat de ware aard van de vete is. Claudia zoekt eigenhandig uit wat ze aan Tommy heeft.

Show more Show less

Actors in episode:

Joseph Sikora, Lucien Cambric, Anthony Fleming III, Shane Harper, Tommy Flanagan

Directors of episode:

Courtney A. Kemp

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2022
LIONSGATE+
Power Book IV: Force

Beschrijving:

Tommy Egan verbreekt alle banden met New York en wil de grootste drugsdealer van Chicago worden. Terwijl Tommy voor ophef zorgt in de drugswereld van Chicago, trekt hij de aandacht van de grote drugsbazen. Hij smeedt lucratieve allianties, en maakt dodelijke vijanden.

Acteurs:

Joseph Sikora, Lucien Cambric, Anthony Fleming III, Shane Harper, Tommy Flanagan

Rating:

16+

Regisseurs:

Courtney A. Kemp

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905