Aflevering 6: This is Who We Are

Beschrijving van de aflevering:

Tommy en zijn nieuwe zakenpartner rekruteren soldaten om het drugsscene in Chicago uit te breiden en over te nemen. Tommy vindt een unieke, maar lucratieve locatie om de drugs te verhandelen, maar deze past niet bij de visie van zijn partner, die een chiquere klantenkring voor ogen heeft. Tommy's partner is nieuw in het drugsscene en weigert zich aan de regels te houden reeds bestaande afspraken met anderen in ere te houden, tegen Tommy’s uitdrukkelijke wens in. Als vergelding voor zijn familie neemt Walter het heft in handen en wakkert hij onbewust de vlammen van een grootschalige bendeoorlog aan.

Show more Show less

Actors in episode:

Joseph Sikora, Lucien Cambric, Anthony Fleming III, Shane Harper, Tommy Flanagan

Directors of episode:

Courtney A. Kemp

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2022
LIONSGATE+
Power Book IV: Force

Beschrijving:

Tommy Egan verbreekt alle banden met New York en wil de grootste drugsdealer van Chicago worden. Terwijl Tommy voor ophef zorgt in de drugswereld van Chicago, trekt hij de aandacht van de grote drugsbazen. Hij smeedt lucratieve allianties, en maakt dodelijke vijanden.

Acteurs:

Joseph Sikora, Lucien Cambric, Anthony Fleming III, Shane Harper, Tommy Flanagan

Rating:

16+

Regisseurs:

Courtney A. Kemp

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905