Aflevering 7: Outrunning a Ghost

Beschrijving van de aflevering:

Tommy's nieuwe product verspreidt zich als een lopend vuurtje door Chicago. De zaken groeien en het geld stroomt binnen, maar het huidige succes is niet goed genoeg voor Tommy. Hij wil de hele stad overnemen en is, koste wat kost, vastbesloten om erachter te komen hoe hij dat het beste kan doen. Tommy wil wanhopig graag aan de top van het drugswereldje staan en wendt zich tot een expert om hem en zijn team te helpen de drugsscene over te nemen. Tommy en zijn nieuwe zakenpartner botsen als Tommy een beslissing neemt waarvan hij hoopt dat het hem verder helpt naar de hoogste gelederen van de drugswereld. Ondertussen hebben Jenard en Vic een spetterende ervaring met een nieuwe drug.

Show more Show less

Actors in episode:

Joseph Sikora, Lucien Cambric, Anthony Fleming III, Shane Harper, Tommy Flanagan

Directors of episode:

Courtney A. Kemp

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2022
LIONSGATE+
Power Book IV: Force

Beschrijving:

Tommy Egan verbreekt alle banden met New York en wil de grootste drugsdealer van Chicago worden. Terwijl Tommy voor ophef zorgt in de drugswereld van Chicago, trekt hij de aandacht van de grote drugsbazen. Hij smeedt lucratieve allianties, en maakt dodelijke vijanden.

Acteurs:

Joseph Sikora, Lucien Cambric, Anthony Fleming III, Shane Harper, Tommy Flanagan

Rating:

16+

Regisseurs:

Courtney A. Kemp

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905