Aflevering 1: Call Me James

Beschrijving van de aflevering:

James St. Patrick is klaar met de drugshandel, heeft nieuwe nachtclubs en wil ‘Ghost’ achter zich laten en zijn nieuwe leven met Angela beginnen. Er is een probleem: iemand kent de waarheid over Vladimir, Drifty, Ruiz en Lobos. Angela krijgt nieuws over een schokkende ontdekking op het werk en moet nu beslissen waar ze de grens trekt tussen liefde en eer. Zonder haar man bij haar zijde, is Tasha geschokt door de dood van Shawn en heeft een ongemakkelijk gevoel over de identiteit van de moordenaar. Tommy staat er alleen voor in de onderwereld en wordt gedwongen een aantal gedurfde zetten te doen, terwijl hij een gruwelijke herinnering krijgt aan zijn opdracht om Ghost te doden.

Actors in episode:

Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Andy Bean, Adam Huss, Luis Antonio Ramos, Greg Serano, Lucy Walters, J.R. Ramirez, David Fumero, Shane Johnson, Curtis "50 Cent" Jackson, Rotimi Akinosho, Jerry Ferrara, Michael Rainey Jr., Callan Mulvey, Enrique Murciano, C.S. Lee, Matt Cedeno, Kelcy Griffin, Donshea Hopkins

Directors of episode:

George Tillman Jr., Courtney Kemp Agboh

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2014
Power

Beschrijving:

Van uitvoerend producent Curtis "50 Cent" Jackson en maker van de show Courtney Kemp Agboh (The Good Wife) verschijnt "Power," een visionair misdaaddrama dat zich in twee verschillende werelden afspeelt: de glamoureuze clubscene van New York en de meedogenloze drugshandel. James ‘Ghost’ St. Patrick heeft het allemaal: een beeldschone vrouw, een prachtig appartement in Manhattan en de opwindendste, opkomende nachtclub in New York. Zijn club, Truth, is voor de elite: beroemdheden en beruchte grote namen die de stad die nooit slaapt leiden. Terwijl het succes groeit, groeien ook Ghost's plannen om een imperium op te bouwen. Truth verbergt echter een lelijke werkelijkheid. Het is een front voor de criminele onderwereld van Ghost. Een lucratief netwerk enkel voor de rijken en machtigen. Terwijl Ghost wordt verleid door het vooruitzicht van een legitiem leven, wordt alles wat hem dierbaar is onbewust bedreigd. Wanneer je er eenmaal in zit, kan je er ooit weer aan ontsnappen?

Acteurs:

Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Andy Bean, Adam Huss, Kathrine Narducci, Luis Antonio Ramos, Greg Serano, Sinqua Walls, Lucy Walters, Curtis "50 Cent" Jackson, Shane Johnson, Enrique Murciano, Debbi Morgan, La La Anthony, J.R. Ramirez

Rating:

Regisseurs:

Curtis "50 Cent" Jackson

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast