Aflevering 5: Help Me

Beschrijving van de aflevering:

Tommy zoekt naar antwoorden over wie een aanslag op hem pleegde, terwijl Holly vermoedt dat het Lobos was, aangezien Tommy de trekker niet overhaalde om Ghost om het leven te brengen. Greg vertrouwt op Ruiz om de ware ‘Ghost’ te verlinken aan de FBI. Angela doet wat ze kan om ze weg te houden bij James St. Patrick, en haarzelf. Proctor informeert Ghost dat hij wellicht een nieuw probleem heeft, terwijl Dean laat zien wat hij waard is. Terwijl Dre alarmerend bezoek uit het verleden krijgt, maakt Tommy een noodlottig besluit.

Actors in episode:

Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Andy Bean, Adam Huss, Luis Antonio Ramos, Greg Serano, Lucy Walters, J.R. Ramirez, David Fumero, Shane Johnson, Curtis "50 Cent" Jackson, Rotimi Akinosho, Jerry Ferrara, Michael Rainey Jr., Callan Mulvey, Enrique Murciano, Patricia Kalember, Chance Kelly, Corey Allen

Directors of episode:

Sanford Bookstaver, Courtney Kemp Agboh

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2014
Power

Beschrijving:

Van uitvoerend producent Curtis "50 Cent" Jackson en maker van de show Courtney Kemp Agboh (The Good Wife) verschijnt "Power," een visionair misdaaddrama dat zich in twee verschillende werelden afspeelt: de glamoureuze clubscene van New York en de meedogenloze drugshandel. James ‘Ghost’ St. Patrick heeft het allemaal: een beeldschone vrouw, een prachtig appartement in Manhattan en de opwindendste, opkomende nachtclub in New York. Zijn club, Truth, is voor de elite: beroemdheden en beruchte grote namen die de stad die nooit slaapt leiden. Terwijl het succes groeit, groeien ook Ghost's plannen om een imperium op te bouwen. Truth verbergt echter een lelijke werkelijkheid. Het is een front voor de criminele onderwereld van Ghost. Een lucratief netwerk enkel voor de rijken en machtigen. Terwijl Ghost wordt verleid door het vooruitzicht van een legitiem leven, wordt alles wat hem dierbaar is onbewust bedreigd. Wanneer je er eenmaal in zit, kan je er ooit weer aan ontsnappen?

Acteurs:

Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Andy Bean, Adam Huss, Kathrine Narducci, Luis Antonio Ramos, Greg Serano, Sinqua Walls, Lucy Walters, Curtis "50 Cent" Jackson, Shane Johnson, Enrique Murciano, Debbi Morgan, La La Anthony, J.R. Ramirez

Rating:

Regisseurs:

Curtis "50 Cent" Jackson

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast