Aflevering 9: There's A Snitch Among Us

Beschrijving van de aflevering:

Wanneer Angela's arrestatie van Alicia Jimenez haar een overwinning biedt, ontdekt ze al snel plannen die haar carrière kunnen ondermijnen. Ghost geeft Tommy de taak een verklikker te doden. Dit is te confronterend en verandert hun levens voorgoed. Tariq accepteert de consequenties van zijn keuzes.

Actors in episode:

Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Luis Antonio Ramos, Greg Serano, Shane Johnson, Curtis "50 Cent" Jackson, Rotimi Akinosho, Alani "La La" Anthony, Jerry Ferrara, Michael Rainey Jr., Matt Cedeño, Sung Kang, William Sadler

Directors of episode:

Gary Lennon, Courtney Kemp Agboh

Kijk volgende aflevering in seizoen 5

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2014
STARZPLAY
Power

Beschrijving:

Van uitvoerend producent Curtis "50 Cent" Jackson en maker van de show Courtney Kemp Agboh (The Good Wife) verschijnt "Power," een visionair misdaaddrama dat zich in twee verschillende werelden afspeelt: de glamoureuze clubscene van New York en de meedogenloze drugshandel. James ‘Ghost’ St. Patrick heeft het allemaal: een beeldschone vrouw, een prachtig appartement in Manhattan en de opwindendste, opkomende nachtclub in New York. Zijn club, Truth, is voor de elite: beroemdheden en beruchte grote namen die de stad die nooit slaapt leiden. Terwijl het succes groeit, groeien ook Ghost's plannen om een imperium op te bouwen. Truth verbergt echter een lelijke werkelijkheid. Het is een front voor de criminele onderwereld van Ghost. Een lucratief netwerk enkel voor de rijken en machtigen. Terwijl Ghost wordt verleid door het vooruitzicht van een legitiem leven, wordt alles wat hem dierbaar is onbewust bedreigd. Wanneer je er eenmaal in zit, kan je er ooit weer aan ontsnappen?

Acteurs:

Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Andy Bean, Adam Huss, Kathrine Narducci, Luis Antonio Ramos, Greg Serano, Sinqua Walls, Lucy Walters, Curtis "50 Cent" Jackson, Shane Johnson, Enrique Murciano, Debbi Morgan, La La Anthony, J.R. Ramirez

Rating:

Regisseurs:

Curtis "50 Cent" Jackson

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast