Aflevering 23: Ganglands

Beschrijving van de aflevering:

Als het om overleven in Afrika gaat, weten de slimste roofdieren van de natuur dat je sterker bent als je samenwerkt. Hoe meer aanvallers, hoe groter de prooi. Eén enkele leeuw kan het niet opnemen tegen een giraffe, maar een hele troep haalt hem in een oogwenk neer. Eén hyena maakt geen schijn van kans tegen een gnoe, maar een roedel scheurt hem zo uit elkaar. Dit zijn de kuddemoordenaars van Afrika, en hun bloeddorst wordt alleen maar groter naarmate hun aantal groeit.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Predators

Beschrijving:

De sterkste prooidieren in het dierenrijk zijn meedogenloze jagers. Ze hebben een geweldig jachtinstinct en zijn in staat hun slachtoffers snel uit te schakelen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905